GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αστερίξ μας μαθαίνει για τους Πίκτες

Δεν θα παρακολουθούσατε το Braveheart για να

Δεν θα παρακολουθούσατε το Braveheart για να μάθετε την σκωτσέζικη μεσαιωνική ιστορία, και σίγουρα δεν θα διαβάζατε το νέo κόμικ του Αστερίξ για να μάθετε για τους Πίκτες. Αν και η ιστορία είναι πολύ καλή και βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα.
Το «Asterix and the Picts» είναι το 35ο... Η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο αχρείο, μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Αυτό το ακρωνύμιο, που παλεύει μέχρις εσχάτων για να διατηρήσει το πιό βρωμερό status quo, τα τελευταία 70 χρόνια στην Ελλάδα και να διατηρήσει ζωντανά τα πιστά σκυλιά του, τα πολιτικά πτώματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    QUIZ: Ποιός είναι το "Γιουσουφάκι" του ΔΟΛ;;;;;

    Σταύροοοοο, πες αλεύριιιιιι!!!!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *