GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε και χρέη στο δημόσιο ο διαρρήκτης!

Με διαρρήξεις και κλοπές προσπαθούσε να καλύψει τις οφειλές ύψους 69.142,21 ευρώ που είχε προς το δημόσιο, ένας 48χρονος ο οπ...

Με διαρρήξεις και κλοπές προσπαθούσε να καλύψει τις οφειλές ύψους 69.142,21 ευρώ που είχε προς το δημόσιο, ένας 48χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί την Πέμπτη στην περιοχή των Γρεβενών όταν διαπιστώθηκε ότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί διέρρηξαν μέσα σε ένα βράδυ τρία καταστήματα!

Τα χρέη του δράστη προέρχονταν από τότε που ασχολούνταν με το εμπόριο τροφίμων και ποτών, αλλά παρέμεναν ανεξόφλητα κι έτσι θα οδηγηθεί και γι” αυτά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που ήδη του έχει ασκήσει δίωξη για τις κλοπές. Ο 48χρονος και ο συνεργός του είχαν διαρρήξει δυο μαγαζιά στην Τρικοκκιά και ένα στο Τριφύλλι, από τα οποία άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ένα φορητό υπολογιστή και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

*** Γρήγορα, αλλά όχι στα πλαίσια του αυτοφώρου, εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε πριν από τρεις ημέρες στο σπίτι μιας 58χρονης στη Θήβα. Δράστης είναι ένας 30χρονος τσιγγάνος που παραβίασε το παράθυρο του μπάνιου της ισόγειας κατοικίας και άρπαξε χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, αλλά ο νεαρός δεν συνελήφθη.

*** Στην Καβάλα συνελήφθη ένας 38χρονος που διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένα σπίτι, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πριν προλάβει να κλέψει κάτι. Διέφυγε, όμως, ο 32χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται.

*** Βρήκε ανοιχτή την κεντρική είσοδο ενός διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Λάερμα της Ρόδου και… μπήκε, ένας άγνωστος δράστης που άρπαξε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Η κλοπή καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Λίνδου.

*** Στη μάντρα ενός 63χρονου στη Σητεία τρύπωσε ένας 40χρονος με σκοπό να κλέψει διάφορα χωματουργικά εργαλεία, αλλά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση