GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η Λεωφόρος Καβάλας από εργαζόμενους στα ψυχιατρεία

Κλειστή ειναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Καβάλας από εργαζόμενους στη ψυχική υγεία οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κινητικότητα. Συγκέν...

Κλειστή ειναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Καβάλας από εργαζόμενους στη ψυχική υγεία οι οποίοι
διαμαρτύρονται για την κινητικότητα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα και έξω από Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Λαγκαδά. Οι εργαζόμενοι θα διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του υπουργείου Υγείας να μπει λουκέτο στην μονάδα.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής θα ανακοινωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οι τελικές αποφάσεις για την κινητικότητα των εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ -Δαφνί), στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο» και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Υγείας, κ. Ζέτα Μακρή στα μέλη των ΔΣ των σωματείων των εργαζομένων από τα τρία ψυχιατρεία κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν.

Ωστόσο, η υφυπουργός, δεν παρείχε διαβεβαιώσεις ότι οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν θα εξαιρεθούν από την διαδικασία της κινητικότητας, όπως αρχικά είχε επισημανθεί από το υπουργείο Υγείας.

Όπως είχε γράψει το , σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου οι ψυχιατρικές κλινικές θα μεταφερθούν σε δημόσια νοσοκομεία με το σύνολο των εργαζομένων τους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση