GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα"

Τον Γιώργο τον γνώρισα πριν ένα χρόνο - τέλη του '12 σε μία πεζοπορία - ξημέρωμα, λίγο πριν ο ήλιος ανατείλει. Κράτησα για πάντα...


Τον Γιώργο τον γνώρισα πριν ένα χρόνο - τέλη του '12 σε μία πεζοπορία - ξημέρωμα, λίγο πριν ο ήλιος ανατείλει. Κράτησα για πάντα μέσα στην καρδιά μου το χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το καλό παιδί. Το πιο καλό παιδί της Χρυσής Αυγής.
Τον Μάνο τον είδα για πρώτη φορά απόψε. Η πιο γενναία, γαλήνια και ήρεμη μορφή που συνάντησα ποτέ σ' αυτόν τον κόσμο. Η εικόνα του χάραξε βαθιά την ψυχή μου για πάντα. Ένας Έλληνας που στάθηκε γενναίος, γαλήνιος και ήρεμος απέναντι στον θάνατο.
Λίγος ο χρόνος που σταθήκαμε ο ένας στο πλευρό του άλλου, που ατενίσαμε τον ίδιο ορίζοντα, στον όμορφο αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Μάνο και Γιώργο λίγος ο χρόνος, όμως γεμάτος όνειρα, μνήμες και στιγμές ωραίες. Σε λίγο χρόνο σας νιώσαμε αδέρφια, δικούς μας ανθρώπους, δική μας οικογένεια.
- Πριν λίγο είπαν σε κάποιο κανάλι πως η αδερφή του Γιώργου ζει την ζωή της με χρόνιο πρόβλημα υγείας. Ο Γιώργος ήταν γι' αυτή το στήριγμα και το χαμόγελο. Όλων μας χρέος από σήμερα να γίνουμε εμείς ο μεγάλος αδερφός, το στήριγμα, το χαμόγελο -
Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής πενθούν σήμερα, πενθούν για τα μικρά τους αδέρφια, πενθούν για την Πατρίδα που χάνεται, έρμαιο σε χέρια ποταπών ανθρώπων.
Το όραμα το δικό σας όμως, το δικό σας χαμόγελο, η δική σας ανάμνηση θα είναι πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς θα φωτίζει τις ελληνικές καρδιές μας.
Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σύμβολα της ενότητας και της αγάπης για την Πατρίδα, του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.
Χρυσή Αυγή
1η Νοεμβρίου 2013

1 σχόλιο

  1. Τι κάνουν σήμερα τα Υπουργεία και η κυβέρνηση ; Μήπως ψάχνουν ακόμα τον "βαρύ οπλισμό της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ" ( που αποδείχθηκαν άοπλοι μπροστά στους καλά οπλισμένους τρομοκράτες ) ; Ή ψάχνουν ακόμα τους δολοφόνους των 2 παιδιών στο Ν. Ηράκλειο ; Μήπως ψάχνουν να βρουν κάνα σουγιά ή κάνα κράνος στα γραφεία της Χ.Α ανά την Ελλάδα για να πουν ότι είναι "εγκληματίες" ( τη στιγμή που όλες οι νεολαίες των κομμάτων έχουν και λοστούς και κράνη για αυτοάμυνα, ας ρωτήσουν τι γίνεται στα Πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες και όλοι οι σύνδεσμοι όλων των ομάδων ) ;

    Βάλτε πλάι τα πρωτοσέλιδα των διαπλεκομένων σήμερα, με αυτά την επόμενη ( και τις επόμενες μέρες ) της ( επισης ) άνανδρης δολοφονίας του Φύσσα και συγκρίνετέ τα.

    Όλη η Ελλάδα βλέπει τις ηθικές ευθύνες της στοχοποίησης όλων των μελών της Χ.Α εκ μέρους της κυβέρνησης και των διαπλεκομένων. Τώρα έγινε η στραβή και κυκλοφορεί κείμενο στο διαδίκτυο που η Χ.Α προειδοποιεί ότι θα αποτελέσει στόχο τρομοκρατών από τις 15 Οκτωβρίου, τώρα θα παραιτηθούν ΟΛΟΙ τους, πριν συμβούν ακόμα χειρότερα ; Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει την χώρα και τους πολίτες στο χείλος του οικονομικού και κοινωνικού γκρεμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση