GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοικιάζεται το πατρικό της Diana

Μία μικρή κερδοφόρα επιχείρηση έστησε ο αδερφός της αείμνηστης πριγκίπισσας, κόμης Spencer, ο οποίος ενοικιάζει την πατρική τους έπα...


Μία μικρή κερδοφόρα επιχείρηση έστησε ο αδερφός της αείμνηστης πριγκίπισσας, κόμης Spencer, ο οποίος ενοικιάζει την πατρική τους έπαυλη αντί 25.000 λιρών/διανυκτέρευση! Δέλεαρ; Το γεγονός ότι κοντά βρίσκεται και ο...

τάφος της Diana. Όπως δημοσιεύει η Mirror, το περιοδικό Condé Nast Traveller προτείνει σε τουρίστες καλά ματσωμένους την ενοικίαση της έπαυλης, η οποία μπορεί να φιλοξενεί και γκρουπ μέχρι 50 ατόμων!

Η ενοικίαση μπορεί να διαρκέσει και μία ολόκληρη εβδομάδα. Στις πρόσθετες επιβαρύνσεις είναι και το δείπνο πέντε πιάτων που παρέχεται στην έπαυλη αντί 300 λιρών το άτομο, ενώ το σύνολο bed and breakfast ανέρχεται στις 500 λίρες/άτομο. Το συνολικό κόστος για ένα γκρουπ 50 ατόμων ανέρχεται σε 75.000/διανυκτέρευση!

Όπως γράφει το περιοδικό Condé Nast Traveller, η έπαυλη διαθέτει δεκάδες δωμάτια, μία βιβλιοθήκη και μία πινακοθήκη όπου μπορούν να δειπνήσουν 200 άτομα, ενώ στα υπνοδωμάτια φιλοξενούνται μέχρι και 50 άτομα από 10.000 λίρες την εβδομάδα.

Το πατρικό της Diana στο Αλθορπ διαθέτει και μικρότερες τραπεζαρίες ιδανικές για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μάλσιτα ενοικιάζεται και για γάμους περίπου στις 50.000 λίρες. Οι γάμοι τελούνται στον χώρο όπου ο κόμης παντρεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Karen τον Ιούνιο του 2011. Το σπίτι καταλαμβάνει χώρο 550 στρεμμάτων και περιέχεται σε έκταση 14.000 στο Althorp Estate.

Ο τάφος και το μνημείο της αείμνηστης πριγκίπισσας βρίσκονται σε ένα μικρό νησί σε μικρή απόσταση από την έκταση αυτή, στην Oval Lake. Οι φωτογραφίσεις των γάμων πραγματοποιούνται στη θερινή κατοικία δίπλα από τη λίμνη.

Φίλη της Diana, η Simone Simmons, τόνισε: Ο κόμης έκλεισε το Άλθορπ για το κοινό γιατί δεν ήθελε να εκμεταλλεύεται τη μνήμη της αδερφής του αλλά κάνει το ίδιο με το να νοικιάζει τα δωμάτια. Οι άνθρωποι που μένουν εκεί απλώς τον βοηθούν να βγάζει λεφτά!.

Και στο παρελθόν ο κόμης Spencer κατηγορήθηκε ότι εξαργυρώνει τον θάνατο της αδερφής του τον Αύγουστο του 1997. Το 2005 συνεργάστηκε με αμερικανική εταιρεία ώστε να αναπαράγουν αντίγραφα επίπλων του Άλθορπ κυρίως από την κρεβατοκάμαρα της αείμνηστης Diana.

Η είδηση για την ενοικίαση του Άλθορπ έρχεται μετά την ανακοίνωση από τον κόμη ότι η έκθεση της ζωής της lady Di στο πατρικό της σπίτι κλείνει τoν επόμενο χρόνο, καθώςσυγκέντωσε ήδη 1,2 εκατ. λίρες που θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς παγκοσμίως, σύμφωνα με εκπρόσωπο του κόμη.

Η Diana γεννήθηκε κοντά στο Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ τον Ιούλιο του 1961 κι έγινε Lady Diana Spencer όταν ο πατέρας της John κληρονόμησε την κομητεία του το 1975. Ερωτεύτηκε το Άλθορπ όταν μετακόμισε εκεί το 1976.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση