GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν δώσει και στην Πρέβεζα χυμούς με υπνωτικό

Άρχισε να πιάνει τόπο η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών των τριών γυναικών που προσέφεραν σε ανυποψίαστους ηλικιωμέν...


Άρχισε να πιάνει τόπο η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών των τριών γυναικών που προσέφεραν σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους να δοκιμάσουν χυμό δήθεν νέου είδους και τους νάρκωναν για να τους ληστέψουν. Ήδη εξιχνιάστηκε άλλη μια περίπτωση στην πόλη της Πρέβεζας.
Είχαν δράσει εκεί στις 26 Οκτωβρίου, με θύμα τους μια 63χρονη γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της μόλις ήπιε το χυμό που περιείχε αναισθητική ουσία. Έτσι, οι δυο από τις τρεις τσιγγάνες σε βάρος των οποίων έχουν εντάλματα σύλληψης για τρεις ληστείες με τη χρήση υπνωτικού στο Βόλο, βρήκαν την ευκαιρία να αρπάξουν από το στο σπίτι της 2.800 ευρώ και χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας!
Ως δράστιδες ταυτοποιήθηκαν η 41χρονη Νεκταρία Τσιγκοπούλου και η 39χρονη Ολυμπία Ιορδανίδου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Οι φωτογραφίες τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Πέμπτη, μαζί με της τρίτης συνεργού τους Μαρίας Τσιγκοπούλου 34 χρόνων και αναζητούνται σε όλη την Ελλάδα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση