GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλανθρωπικός αγώνας καρτ πολλών ''αστέρων'' στην Κολομβία!

Την ανθρώπινη πλευρά του καρτ, ανέδειξε για άλλη μια χρονιά ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας, CARRERA DE ESTRELLAS COLOMBIA, που έγινε στ...

Την ανθρώπινη πλευρά του καρτ, ανέδειξε για άλλη μια χρονιά ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας, CARRERA DE ESTRELLAS COLOMBIA, που έγινε στην Κολομβία με τη...
συμμετοχή πολλών αστέρων του μηχανοκίνητου!

Ο πρώην αστέρας της Formula1, Juan Pablo Montoya, ήταν ο οικοδεσπότης της τρίτης διοργάνωσης του "CARRERA DE ESTRELLAS COLOMBIA", που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Medellin, της Κολομβίας.

Εκτός από τους νικητές των δύο αγώνων, συμμετέχοντες στην εκδήλωση αποτέλεσαν επίσης πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: νέα και υποσχόμενα ταλέντα από την Κολομβία από τα IndyCar, Indy Lights και Grand Am series, όπως επίσης και οι οδηγοί των NASCAR Kurt Busch και Joey Logano.

Όλοι οι οδηγοί πήραν μέρος με καρτ Birel , που παρέχονταν από την Η2Ο Racing, τον επίσημο εισαγωγέα της Κολομβίας, και μοτέρ Rotax DD2 καρτ σε δύο σκέλη: το πρώτο με τη μέρα, σε μια πίστα που ήταν αρχικά υγρή, και το δεύτερο τη νύχτα σε στεγνή πίστα, φωτιζόμενη από προβολείς.

Τον αγώνα που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της ημέρας, κέρδισε ο Julian Leal, ο οποίος έχει ανέβει δύο φορές στο βάθρο στο πρωτάθλημα GP2 της φετινής σεζόν. Πίσω από το νικητή, έγινε μια συναρπαστική μάχη για τη δεύτερη θέση, μεταξύ των: Gabby Chaves από τα Indy Lights, τον Rookie της χρονιάς στα Indy Cars, Carlos Muñoz από τη σειρά Indianapolis 500 και τον Juan Pablo Montoya.

Ο Montoya, ο οποίος προετοιμάζεται για το IndyCar 2014 series, απέδειξε την εμπειρία που κατέχει ως κορυφαίος οδηγός στον 1ο αγώνα, εκκινώντας από την τελευταία θέση του grid για να τερματίσει τελικά, στη δεύτερη θέση και στο βάθρο.

Στο 2ο αγώνα, κάτω από τα φώτα και με slick ελαστικά, ο Juan Pablo Montoya βρέθηκε πάλι στις κορυφαίες θέσεις, καταλαμβάνοντας την 4η θέση πίσω από τους Helio Castroneves, Joey Logano και Gabby Chaves.

Την εκδήλωση, που μεταδόθηκε ζωντανά στην εθνική τηλεόραση της Κολομβίας, παρακολούθησε ένα κατάμεστο ακροατήριο, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Fundación Fórmula Sonrisas, η οποία έχει συσταθεί από τον Montoya και την σύζυγό του.

Το ίδρυμα βοηθά χιλιάδες αναξιοπαθούντα παιδιά στην Κολομβία να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μέσω της αθλητικής εκπαίδευσης.

Ο Ronni Sala σχολίασε: "Είμαστε υπερήφανοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή που διοργάνωσε ο Juan Pablo Montoya, ο οποίος ήταν πάντα κοντά στην εταιρία μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κολομβιανό εισαγωγέα μας, την H2O Racing, για την παροχή των καρτ ROTAX DD2 Birel σ’αυτούς τους μεγάλους οδηγούς και συγχαίρω τους νεαρούς Valeria Vergas και Sebastian Montoya (νεότερος γιος του Juan Pablo, ο οποίος τερμάτισε στο βάθρο στην κατηγορία Rotax Micro Max) για τα εξαιρετικά αποτελέσματα, που πέτυχαν αυτή τη σεζόν. Είμαι ,επίσης, πολύ ικανοποιημένος με την σκληρή δουλειά, που έχει ανεληφθεί στην κατηγορία BABY, γεγονός το οποίο έχει προσφέρει γόνιμο έδαφος για τους νέους οδηγούς της Κολομβίας επί τρία συνεχόμενα έτη τώρα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση