GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τομπούλογλου και Γκιάτης έκαναν και τραπέζια για να βοηθήσουν την Δέσποινα Μπακάλη να βγει βουλευτής στη Β' Αθηνών...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Από την απολογία Τομπούλογλου ειδικό ενδιαφέρον έχουν οι αναφορές του στην παλαιά γνω...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Από την απολογία Τομπούλογλου ειδικό ενδιαφέρον έχουν οι αναφορές του στην παλαιά γνωριμία και φιλία του με τον Τάσο Γκιάτη, ο οποίος από την πλευρά του είχε υποστηρίξει όμως ότι δεν τον γνώριζε.
Όπως λέει ο Τομπούλογλου, μόλις πριν από λίγο καιρό είχαν κάνει και ένα τραπέζι σε ταβέρνα της Κηφισιάς -όπου κατοικεί ο κ. Γκιάτης- με τη συμμετοχή των ιδίων αλλά και της Δέσποινας Μπακάλη.
Η Δέσποινα Μπακάλη, σύζυγος του δικηγόρου της διαφημιστικής εταιρείας Ά. Τάτση, είναι και σύμβουλος επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα της ΝΔ -έχοντας εργαστεί παλαιότερα και στην Alpha Bank-  και ο Τομπούλογλου είπε ότι σκοπός της δραστηριοποίησης αυτής ήταν να την βοηθήσουν να εκλεγεί βουλευτής στη Β' Αθηνών όπου ήταν υποψήφια και στις προηγούμενες εκλογές.
Επίσης ο Τομπούλογλου είπε ότι κατά το παρελθόν ο Γκιάτης τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ όταν κατέβαινε εκείνος υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Β' Αθηνών. Ήταν δηλαδή κάτι σαν ...κομματάρχης του!

1 σχόλιο

  1. Να διαψεύσετε ΑΜΕΣΩΣ τα ψεύδη που δημοσιεύσατε, κοινοποιώντας μου εγγράφως την επανόρθωση.
    ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΤΆΤΣΗΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    office@tatsis.gr
    Πληρεξούσιος δικηγόρος της Δέσποινας Μπακάλη
    6944 544584

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση