GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τη σχέση της με τον Σαμαρά

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο «Πρωινό mou », το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαί...

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στο «Πρωινό mou », το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την επανασύνδεσή της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί. Είναι δύσκολο με την απόσταση, αλλά αν θες γίνεται. Περνάμε ώρες στα τηλέφωνα! Πολλές ώρες, ατελείωτες. Δεν είναι ότι θα με πάρει τηλέφωνο πολλές φορές, αλλά μπορεί να μιλάμε τέσσερις ώρες συνεχόμενα… Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τη σχέση μου, αλλά επειδή είμαι στον χώρο δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω πως δεν ισχύει και λοιπά. Θα ήταν αστείο! Αλλά δεν μου είναι εύκολο να αναφέρομαι σε όλο αυτό», ενώ συμπλήρωσε:
«Κάποια πράγματα είναι να συμβούν. Εκεί που λες “δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ”… Πολλές φορές λόγω του φόρτου της δουλειάς, θες να ερωτευτείς, να κάνεις πράγματα και δεν προλαβαίνεις».

Όσο για την πρώτη τους γνωριμία, η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε: «Παλαιότερα ήμασταν έναν χρόνο μαζί. Μείναμε έξι χρόνια χωριστά, αλλά νομίζω όταν δεν έχει κάνει τον κύκλο της η σχέση, κάπου ξαναβρίσκεστε. Το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση το έκανε ο Γιώργος. Όταν ένας άντρας θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το καταφέρει. Και αυτό το έχει ο Γιώργος! Ό,τι θέλει, το καταφέρνει».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση