GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εξηγήσεις που θα δώσει (;) για τις σχέσεις με Δαφέρμο, ο Γ. Πρετεντέρης...

Αγαπητό blog, - παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες κι εγώ τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση των εξοπλιστικών. Το ...

Αγαπητό blog,
-παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες κι εγώ τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση των εξοπλιστικών. Το σήριαλ αποκτά και νέα επεισόδια.
-ακούω και διαβάζω επίσης τις φημολογίες για μεγαλοδημοσιογράφο καναλιού που κάποιο τρόπο πάνε να τον εμπλέξουν μέσω κάποιων συγγενικών σχέσεων που υπαινίσσονται ότι τον συνδέουν.
-όποιος έχει μέση αντίληψη των πραγμάτων καταλαβαίνει ότι όλα αυτά "φωτογραφίζουν" τον Γιάννη Πρετεντέρη.
-εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω φυσικά τι ισχύει, αλλά προσωπικά πιστεύω -όπως είμαι σίγουρη κι εσείς- ότι δεν ισχύει τίποτε σε βάρος του και ότι διάφοροι κακοπροαίρετοι (δεν είναι δα και λίγοι) έχουν βρει ευκαιρία να "δράσουν"
-επειδή πάντως είμαι σίγουρη ότι δεν θα επιτρέψει και αυτός να δημιουργούνται σκιές, πιστεύω ότι θα βγει και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους
-και για να σταματήσει η (άδικη) ψιθυρολογία, θα εξηγήσει αν και ποια συγγενική "εξ αγχιστείας" σχέση τον συνδέει με συγγενή ενός κατονομαζόμενου από τον Κάντα στην υπόθεση με τις μίζες-μαμούθ, συγκεκριμένα τον Kωνσταντίνο Δαφέρμο εκπρόσωπο της κατασκευάστριας των kornet εταιρείας KBP.
-και για να σταματήσει επίσης η (άδικη) ψιθυρολογία, θα εξηγήσει αν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο (με σίγουρα όχι χαμηλό ενοίκιο και τα σχετικά...) κατοικεί έχουν συγγενική σχέση με την οικογένεια Δαφέρμου. 
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και είμαι σίγουρη για τη δημοσίευση
Ζένια Πολυδώρου

2 σχόλια

  1. Κουνάει αναιδέστατα το δάχτυλο και τον πισινό του εδω και χρόνια δημοσίως, εισπράττοντας τα μύρια και γράφοντας τα ανεκδιήγητα …

    Η Πρετεντέρω εγραψε :
    « ...Στην ελληνική πολιτική ζωή κυκλοφορεί εσχάτως ένα αποτρόπαιο τέρας. Ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Ούτε καινούριο ούτε παλιό. Κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο και ταυτοχρόνως υποδόρια επικίνδυνο.

    ...Η μέθοδος που ακολουθεί το ιδιόμορφο αυτό τέρας είναι ένα μείγμα ελέγχου και καταγγελίας. Μόνο που το τέρας υποδύεται ταυτοχρόνως και τον μηνυτή και τον δικαστή...

    Διότι το τέρας ακούει μόνο τον εαυτό του. Η αντίληψη είναι ο κυνισμός. Μπορεί, ας πούμε να υπερασπίζεσαι βιαστές ή να δέρνεις Πακιστανούς, αλλά ταυτοχρόνως να ελέγχεις τη διαφθορά και τη διαπλοκή ...»


    Υπεργολαβία έχει πάρει , ο Γιαννάκης ο Πισωγλέντης, (o ΜΕGA-τηλεπαρουσιαστής, το χρυσοπληρωμένο φερέφωνο των γνωστών εργολάβων του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ και του ΜΠΟΜΠΟ-ΛΗΣΤΑΝ ) την παραπληροφόρηση, την συκοφάντηση και την σπίλωση όλων όσων έχουν διαφορετική άποψη ή είναι αντίθετοι στα σχέδια των… "αφεντικών" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των διαπλεκομένων, Ο Σύριζα έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και τα ποσοστά του είναι σχεδόν στο 30%. Αυτό που μένει, για να υπάρχει ισορροπία στο αντιμνημονιακό μέτωπο, είναι η ενίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να αποτελέσουν ισχυρό παράγοντα σταθερότητας σε μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων. Γι' αυτό και προέχει για τους ΑΝΕΛ ( Καμμένο, Μαριά και Δημαρά ) να κάνουν άνοιγμα σε πατριωτικά κινήματα και κόμματα και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού μετώπου που θα συνεργαστεί σε θέματα οικονομίας με τον Σύριζα, αλλά και θα βάλει ορισμένες κόκκινες γραμμές σε εθνικά- θρησκευτικά θέματα. Η δυναμική παρουσία των ΑΝΕΛ είναι απαραίτητη γιατί η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης και της εκλογικής εξαφάνισης και μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση