GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στον Μιχάλη Λιάπη στέλνει ο Κίμων Κουλούρης

Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικού πολιτισμού, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης στέλνει μέσω του theblob.gr τους αγωνιστικούς το...

Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικού πολιτισμού, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης στέλνει μέσω του theblob.gr τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στο πρόσωπο του Μιχάλη Λιάπη, πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουλούρης, πριν από περίπου δύο χρόνια, στις αρχές του 2012, είχε επίσης περιπέτειες με την τροχαία όταν παραβίασε διαδοχικά τέσσερις φωτεινούς σηματοδότες και εν συνεχεία, μετά από σήμα της τροχαίας και ενώ το όχημά του ήταν ακινητοποιημένο, έβαλε μπρος και πάτησε στο πόδι αστυνομικό που είχε σπεύσει στο σημείο.
Οπως μετέδιδε τότε το theblob.gr, οι δικαστές εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους και καταδίκασαν τον Κίμωνα Κουλούρη σε 24μηνη απαγόρευση χρήσης ρίμελ, eyeliner και μολυβιού κατά τις εξόδους του από το σπίτι αλλά και σε αποκλεισμό από όλα τα καταστήματα καλλυντικών για διάστημα όχι μικρότερο των 12 μηνών.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ούτε ο κ. Λιάπης θα πέσει στα μαλακά καθώς αντιμετωπίζει ποινή 12μηνου αποκλεισμού από το Κολωνάκι, τη Μύκονο και την Κηφισιά και αναγκαστική διαμονή δια το προαναφερθέν διάστημα σε ημιυπόγειο δυάρι στον Κολωνό.
Για να δείτε όλο το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Κίμωνα Κουλούρη προς τον Μιχάλη Λιάπη πατήστε εδώ

1 σχόλιο

  1. ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΜΠΟΓΙΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΕΕΕ
    ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ
    ΓΥΦΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση