GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφησε το μωρό της κλειδωμένο στο αμάξι για να ... κάνει τις δουλειές της!

Μία 40χρονη από τη Μολδαβία συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στον Άγιο Νικόλαο την Τρίτη η οποία άφησε το ενός έτους μωρό της μέσα στο α...


Μία 40χρονη από τη Μολδαβία συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στον Άγιο Νικόλαο την Τρίτη η οποία άφησε το ενός έτους μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της! Το έντονο κλάμα του μωρού ξεσήκωσε τους... περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να το καθησυχάσουν για να σταματήσει να κλαίει.

Το μωρό όμως δεν σταματούσε το κλάμα του κι έτσι οι διερχόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο ειδοποίησαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί με το που έφτασαν στο αυτοκίνητο και αντίκρυσαν το ενός έτους μωρό προσπάθησαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του ΙΧ αυτοκινήτου προκειμένου να ανοίξει το όχημα.

Μάταια όμως καθώς η εν λόγω μητέρα είχε απομακρυνθεί από το σημείο. Μη έχοντας άλλη επιλογή, οι άνδρες της ΕΛΑΣ ειδοποίησαν κλειδαρά. Ξαφνικά και πριν ακόμα φτάσει ο κλειδαράς στο σημέιο, εμφανίστηκε η μητέρα του μωρού, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μία 40χρονη από τη Μολδαβία.

Ερωτώμενη από τις αρχές για τρην πράξη της αυτή, απάντησε πως το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές της! Η γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου και εις βάρος της θα σχηματισθεί δικογραφία.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση