GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«H τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων πρέπει να γίνεται σεβαστή»

Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτη...


Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ανάμεσα στους φορείς που έχουν κληθεί είναι η ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), η ΠΟΕ-ΔΟΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών) και η ΠΑΣΕΓΕΣ.
Η Επιτροπή Οικονομικών, αμέσως μετά την ακρόαση, εισέρχεται στη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου με στόχο η πρώτη ανάγνωση να ολοκληρωθεί απόψε και την προσεχή Τρίτη να γίνει και η δεύτερη ανάγνωση. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι βελτιωτικές προτάσεις που έχουν γίνει από βουλευτές του κόμματος της συμπολίτευσης, οι οποίοι έχουν ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να κινηθεί εισάγοντας εκπτώσεις φόρου για τα ακίνητα που είναι αναξιοποίητα (ξενοίκιαστα), αλλά και τα υποθηκευμένα στις τράπεζες.
Χαρακτηριστική του κλίματος είναι, όπως γράφει το ΑΜΠΕ, η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ ανοίγοντας την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Οικονομικών: «Παρακαλούμε, κύριε πρόεδρε, να είστε λίγο πιο επιεικής στον χρόνο, που θα μας διαθέσετε, διότι η τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων πρέπει να γίνεται σεβαστή».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΥΜΟΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ.

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΗΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ! ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΖΟΥΝ "ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ" ΜΕ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ( ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΕΥΚΟ Ή ΑΚΥΡΟ ΟΎΤΕ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΚΌΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ. ΟΥΤΕ ΔΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΟΥΤΕ ΝΔ ΠΙΑ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *