GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξοπλιστικά: Μίζες σε 10 πρόσωπα παραδέχθηκε ότι έδωσε ο Π. Ευσταθίου

Μαραθώνια είναι η απολογία του 83χρονου επιχειρηματία Παναγιώτη Ευσταθίου για το "μαύρο χρήμα" στους εξοπλισμούς. Ο εκπρόσωπος...

Μαραθώνια είναι η απολογία του 83χρονου επιχειρηματία Παναγιώτη Ευσταθίου για το "μαύρο χρήμα" στους εξοπλισμούς.
Ο εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας, που είχε αναλάβει εξοπλιστικά προγράμματα στην Ελλάδα, φέρεται να έχει κατονομάσει υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, μεταξύ των οποίων δύο πρώην αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στράτου και Ναυτικού, ως αποδέκτες παράνομων πληρωμών.
Ο κ. Ευσταθίου, παραδέχθηκε ότι έδωσε μίζα 3 εκατομμυρίων ευρώ για τα υποβρύχια και το οπλικό σύστημα ASRAD και κατονόμασε συνολικά 10 άτομα.
Εκτός από τους στρατιωτικούς, αναφέρθηκε και σε 3 στελέχη της εταιρείας οπλικών συστημάτων ATLAS.
Σε γενικές γραμμές η απολογία του Π. Ευσταθίου, δεν αποκλίνει ιδιαίτερα από τα όσα είχε πει ο αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας.
Αρνήθηκε πάντως παρά τις έντονες πιέσεις των ανακριτών (ρώτησαν για Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο) να δώσει ονόματα πολιτικών, ενώ δήλωσε ότι θα συναινέσει στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Ο κ. Ευσταθίου, θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και σε τραπεζικούς λογαριασμούς του στο Λονδίνο, έχουν βρεθεί 18 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση