GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η Δημοκρατία επιτίθεται στον εαυτό της..‏.

Οι δήμιοι, οι δικοί τους άνθρωποι κι εμεις!! Το παράπτωμα δεν ήταν του Χρηστοδούλου. Του κάθε Χρηστοδούλου-δολοφόνου, που σκοπός της ζω...

Οι δήμιοι, οι δικοί τους άνθρωποι κι εμεις!!
Το παράπτωμα δεν ήταν του Χρηστοδούλου. Του κάθε Χρηστοδούλου-δολοφόνου, που σκοπός της ζωής του είναι να μας σώσει από την «σκλαβια » της Ελευθερίας και να μας σκλαβώσει στην «ελευθερία» του κομμουνιστικού προλεταριάτου,
Εξ άλλου καταδικασμένος 6 φορές ισόβια και επιπλέον με 25 χρόνια κάθειρξη για την δολοφονία διακεκριμένων δημιουργών -διαπρεπών Ελλήνων πολιτών που άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό και είναι σημαντικώς άγνωστοι στο ευρύ κοινό ελέω της αριστερόστροφης μη σκέψεως και μη ενημερώσεως που προωθούν τα Μέσα Ενημερωσεως για ΑΜΕΑ, ήτο φυσικό να επιζητεί με κάθε τρόπο την συνεχισι του θεάρεστου έργου του.
(μπορείτε αν θέλετε , να θυμηθείτε τα μέχρι τούδε κατορθώματα του Δειλού Δολοφόνου Τριαντάφυλλου Ξηρού και της συμμορίας των συντρόφων εξ ισου γενναίων δολοφόνων εδώ, http://archive.in.gr/news/reviews/article.asp?lngReviewID=441065&lngItemID=504105 )
Ούτε επίσης –αν είναι δυνατόν Θεέ μου -παράπτωμα είναι η συναινετική δικαιολογητική ανεκτική τιμητική συμπεριφορά του θεράποντος του Νόμου, Δικηγόρου του, Φραγκίσκου Ρ, που δήλωσε βαρύγδουπα ότι «..η μακροχρόνια σχέση μας, μου επιτρέπει να πω πως πρόκειται για πολιτική απόφαση, απόλυτα συνεπή με την επαναστατική του δράση» και να τονίση ο καλοσυνάτος αυτός ευαγγελιστής του νόμου, ότι δολοφόνος Τριαντάφυλλος Ξηρός μέλος της τρομοκρατικής αναρχο-κομμουνιστικής οργανώσεως με την «ιερά» δια τους Νέο-Ελληνας, επωνυμία 17Ν και ἐμβλημα το άστρο του διεθνούς κομμουνισμού, «Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του..», Σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα», δικαιολόγησε ο κ. Ραγκούσης.
Εξ άλλου,καλοί μου αναγνώστες,ς ο Φ. Nτοστογιέφσκι στους “Δαιμονισμένους”, βιβλίο το οποίο έγραψε στα 1872-1873 έχει περιγράψει και «προφητέψει» μεγαλοφυώς την μελλοντική εξελιξι-σημερινή τραγική πραγματικότητα.. O ήρωας (δολοφόνος-τρομοκράτης) του έργου του Nτοστογιέφσκι λέγεται Bερχοβένσκι. Σύμφωνα μ’ αυτόν, οι τρομοκράτες βρίσκουν στην πορεία της δράσεως τους πλήθος απρόσμενους -εκ πρώτης όψεως- συμμάχους , που είναι «δικοί τους» ..Ας τους θυμίσουμε ακόμη μια φορά , αυτους τους «δικούς τους» ανθρωπους..και την λειτουργία τους..
( http://citypress-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_3871.html
http://gianniotis.blogspot.com/2008/12/blog-post_8279.html
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/12/blog-post_9536.html)
«-Aκούστε, στην αρχή θα ξαμολήσουμε φασαρίες,- βιαζόταν τρομερά ο Bερχοβένσκι, αρπάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι τον Σταυρόγκιν απ΄ τ’αριστερό μανίκι.- Σας το’χω ξαναπεί, θα τρυπώσουμε μέσα για μέσα στο λαό. Tο ξέρετε πως από τώρα κιόλας είμαστε τρομερά δυνατοί!
Δικοί μας δεν είναι μονάχα κείνοι που σφάζουν και καίνε, ούτε κείνοι που πυροβολούν όπου τους καπνίσει ή εκείνοι που δαγκώνουν. Kάτι τέτοιοι μας είναι εμπόδιο και τίποτ’ άλλο. Eγώ δεν ανέχομαι τίποτα χωρίς πειθαρχία. Γιατί εγώ είμαι απατεώνας, δεν είμαι σοσιαλιστής, χα-χα-χα! Aκούστε, τους έχω κιόλας μετρήσει:
ο δάσκαλος που περιγελάει μαζί με τα παιδιά το Θεό τους και το λίκνο τους, Είναι κιόλας δικός μας.
O δικηγόρος που υπερασπίζεται τον μορφωμένο δολοφόνο λέγοντας πως είναι πιο ανεπτυγμένος απ’ τα θύματά του και πως δεν είχε άλλο τρόπο ν΄αποκτήσει λεφτά παρά σκοτώνοντας,
Είναι κιόλας δικός μας. (...)
Oι ένορκοι που αθωώνουν τους δολοφόνους, είναι δικοί μας.
O εισαγγελέας που τρέμει στη δίκη μη τυχόν και δεν φανεί αρκετά προοδευτικός, είναι δικός μας, δικός μας.
Oι διοικητικοί υπάλληλοι, οι λογοτέχνες, ω, είναι πολλοί οι δικοί μας, πάρα πολλοί, κι ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν..»

Το έγκλημα συνεπώς είναι πρωτίστως της Δημοκρατίας.. Που ως πολιτεία ως συνταγμένο κράτος, ως ακαδημαϊκοί, ως διανοούμενοι, ως κοινωνία αντί να περιμένει την οικειοθελή εξαφάνισι, την αυτοκτονία της τρομοκρατίας, οφείλει να εξάλειψη την απειλή της . Να θωράκιση τον Νόμο, και να τον επιβάλλει σε κάθε περίπτωση και κάθε φορά ανεξαρτήτως εκείνου του όποιου δηλώνει ¨δικος¨τους.
Είτε είναι εγκάθετοι κομματικοί καθηγητές των απόψεων τους, είτε οι βουλευτές οπαδοί του λυντσαρίσματος της βιαιοπραγίας, της ανατροπής του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος, είτε νομικοί που λειτουργούν βάσει της ιδεοληψίας των και όχι του νόμου. Είτε ακόμη τα Μεσα Ενημερωσεως που αντι να δημοσιευουν την αληθη πληροφορια, προβαλλουν το σχολιο ως γεγονος και νοθευουν παραποιουν την ειδησι στο βαθμο που εξυπηρτει την αριστεροστροφη ιδελογια τους
Αν αντι τούτων, όταν η ίδια η πολιτεία ελευθερώνει με την ανοχή μας τους δημίους μας, αλήθεια..Μήπως χορτασμένοι από την άκρατη ελευθερία μας επιζητούμε την γκιλοτινα ως αλλαγη?
Ιασων T.

3 σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω τι είναι μεγαλύτερη απειλή για τον ελληνκό λαό;

    Το να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο Μαζιώτης;

    Ή

    ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας, παρέα με όλα τα αρχιλαμόγια, τους μιζαδόρους των εξοπλισμών, τους διεφθαρμένους μεγαλοεργολάβους-καναλάρχες, τους αχόρταγους τραπεζίτες και τα μίσθαρνα γλοιώδη παπαγαλάκια τους (Κώνστας, Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτος, Οικονόμου, Πρετεντέρης, Τρέμη κλπ.);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

    Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    Όλα έτοιμα για να σκάσει η μεγάλη βρωμιά - Και η μπόχα της τρομολαγνείας φαίνεται πως θα είναι το όχημα, για να ξεφορτωθεί και να πλημμυρίσει με αυτή τη βρωμιά η πολιτική ζωή που ήδη ασφυκτιά, από τη σαπίλα της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος – Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...
    Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, πως το ξαφνικό ξεφάντωμα των κουραμπιέδων της «τρομοκρατίας», που ξεσπούν το «επαναστατικό» τους μένος σε εξώπορτες, καγκελόπορτες, τζαμαρίες και καλοχτισμένα ντουβάρια, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί, και γι αυτό το λόγο δεν εκλαμβάνεται ως τυχαίο και ανεξάρτητο από τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς της πολιτικής χορογραφίας.
    Μέσα σ αυτό το κλίμα του προκλητικού ερασιτεχνισμού των φτηνομπακάληδων του τρόμου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η είδηση για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειάς του από τις φυλακές.
    Φτηνοί και άθλιοι παπατζήδες…
    Αυτοί που μόλις χθες διαλαλούσαν πως ξέρουν με τ ονοματεπώνυμό τους τους εκτελεστές των Χρυσαυγιτών και τους χαφταλεύρηδες που πυροβόλησαν την κατοικία του Γερμανού πρέσβη…
    Επιχειρούν σήμερα να μας πείσουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός – ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη δηλαδή – απέδρασε κατά τη διάρκεια της άδειάς του.
    Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν, ότι αυτοί που μόλις χθες διέρρεαν πως ένας νέος οργανωμένος και καλά εξοπλισμένος όσο και αποφασισμένος πυρήνας τρομοκρατών έχει ήδη συγκροτηθεί και πρόκειται να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, έδωσαν άδεια στο Χριστόδουλο Ξηρό, και ότι κατά τη διάρκεια της άδειάς του ο Ξηρός δεν ήταν υπό παρακολούθηση. Μα πόσο γελοίοι είστε!!!
    Για να τελειώνουμε λοιπόν κύριοι με το παραμύθι σας…
    Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε. Τον αποδράσατε σκόπιμα - και ταυτόχρονα τον παρακολουθείτε - γιατί θέλετε να αναβαθμίσετε το παραμύθι της τρομολαγνείας εν όψει ακόμη πιο οδυνηρών υποχωρήσεων και κορυφαίων εθνικών συμβιβασμών.
    Ο Χριστόδουλος Ξηρός παρακολουθείται σε κάθε του βήμα, τόσο από την αντιτρομοκρατική όσο και από την ΕΥΠ, και μόνο σε αφελείς απευθύνεστε αν θέλετε να πιστέψουμε ότι περιμένατε να έχετε γνώση για το πώς περνά την άδειά του ένας «τρομοκράτης» από την εθελουσία του επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
    Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν απέδρασε αλλά χρησιμοποιείται. Νομίζει ότι απέδρασε, ενώ στην ουσία χρησιμοποιείται σε μια χορογραφία ύποπτη και απόλυτα καθοδηγούμενη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια από μυστικές υπηρεσίες.
    Ο Χριστόδουλος Ξηρός με δυο λόγια, δεν είναι δραπέτης. Είναι πιόνι σε μια χορογραφία ντροπής, που οι πραγματικές επιδιώξεις της, δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
    Η κυβέρνηση των προσκυνημένων είναι εδώ. Παρόντες είναι και οι μηχανισμοί που τη στηρίζουν. Όλοι τους πρόθυμοι και αποφασισμένοι να βάλουν τον τόπο σε πρωτοφανείς περιπέτειες, για να περιορίσουν τη μπόχα από το απόστημα της ηθικής τους κατάπτωσης, και να συμπιέσουν τις προοπτικές οργάνωσης της αντίστασης αυτού του λαού στην κορυφαία τους εθνική προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω ότι ο κάθε ντροπαλος εραστης του σταλινισμου μπορει να θαυμαζει τους δολοφονους της 17ν/
    Ακομη προκειμενου να «ελαφρυνη » το βαρος των αποτροπαιων αναδρων και υπουλων δολοφονικων ενεργειων προσπαθει να ζυγιση τα εγκληματα με οποια σκανδαλα εχουν συμβη στο κρατικιστικο γραφειοκρατικο μορφωμα της νεας σοβιετιας.
    Παρα ταυτα βλεπουμε ότι απατεωνες πολιτικοι συγκεκριμενων "αριστερο-σοσιαλιστικων" πεποιθησεων οδηγουνται στις φυλακες για τις δωροδοκιες εκατομμυριων!!
    .Επισης απλους πολιτες που κατά την κρισι των διακστηριων διεπραξαν απατες,Σ' αυτους προστιθενται κι αλλοι οσοι ι διεπαραξαν απατες ἠ προκαλεσαν καταστριφες,Ὀχι όμως με το οπλο της 17ν.Αλλα με οπλο τον ΝΟΜΟ.

    Τωρα βεβαιως οι λαγνοι των συνωμοσιων μπορουν να υποστηριζουν οτι και ο Δενδιας ανηκει στη 17ν αλλα ειναι διπλος πρακτορας και οι αλλοι εβαλαν τον ξηρο να γινη χλωρος για να βρουνε το δισκοποτηρο και ουτω καθεξης,

    μοντεσκιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση