GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πάρει… Πεν ο Ολυμπιακός;

Ο Έισι Λο οδεύει στο χειρουργείο, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο αποδείχτηκε σοβαρός και δεν αντιμετωπίζεται με συντηρητ...

Ο Έισι Λο οδεύει στο χειρουργείο, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο αποδείχτηκε σοβαρός και δεν αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή. Ο Αμερικανός άσος θα χάσει τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για περίπου ενάμιση μήνα, απουσιάζοντας μεταξύ άλλων σχεδόν από όλον τον πρώτο γύρο του Top 16 (που ολοκληρώνεται στις 20/2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» εδώ και μέρες είχαν αρχίσει την αναζήτηση γκαρντ για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Όμως είναι ακόμη αμφίβολο και όσο περνούν οι ώρες όλο και λιγότερο πιθανό να αποκτηθεί παίκτης. Η προθεσμία για μεταγραφές λήγει απόψε και αν παρέλθει τότε οποιοσδήποτε παίκτης αποκτηθεί θα πρέπει να περιμένει ως την έναρξη του δευτέρου γύρου για να παίξει στην Ευρωλίγκα.

Στον Ολυμπιακό δεν θα πάρουν παίκτη… για να πάρουν. Θα υπογράψουν κάποιον μόνο εφόσον τους καλύπτει αγωνιστικά και θεωρήσουν πως θα τους προσφέρει άμεσα λύσεις στα γκαρντ. Οι επιλογές είναι περιορισμένες, αφού το τεχνικό τιμ θα ήθελε παίκτη που να έχει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν θα χρειαζόταν πολύ καιρό να προσαρμοστεί.

Με τα ως τώρα δεδομένα, η πραγματοποίηση μεταγραφής φαντάζει δύσκολη, αλλά δεν είναι και απίθανη. Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επαναλάβει ό,τι είχε κάνει πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, όταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2010 είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Σκούνι Πεν.

Η απάντηση στο αν θα υπάρξει νέος… Πεν για τον Ολυμπιακό, θα γίνει γνωστή σε λίγες ώρες. Για την ώρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του εστιάζουν στον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ. Πέραν του Λο, θα λείψει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ από διάστρεμμα ταλαιπωρείται και ο Κατσίβελης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση