GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Θύμα εξαπάτησης οδηγός – Του χρέωσαν υγραέριο που δεν «χώραγε» στην φιάλη του αυτοκινήτου του!

Επισκέφθηκε πρατήριο υγρών καυσίμων προκειμένου να «γεμίσει» το όχημα του μευγραέριο και κλήθηκε να... πληρώσει περισσότερα λίτρα απ...


Επισκέφθηκε πρατήριο υγρών καυσίμων προκειμένου να «γεμίσει» το όχημα του μευγραέριο και κλήθηκε να... πληρώσει περισσότερα λίτρα από όσα χωρά η φιάλη του αυτοκινήτου του.

Ο λόγος για οδηγό επαγγελματικού οχήματος που επρόκειτο να ταξιδέψει από Πάτρα στην Αθήνα και όπως καταγγέλλει στο «patratora.gr«, έπεσε θύμα εξαπάτησης του βενζινοπώλη.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου, που διαθέτει το σύστημα προμήθειας υγραερίου. Ζήτησε από τον υπάλληλο να «γεμίσει» την φιάλη και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, όπως καταγγέλλει βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ενώ «φούλαρε» διαπίστωσε πως είχε αυξηθεί και η χωρητικότητα της φιάλης που διαθέτει το αυτοκίνητο του καθώς, όπως δηλώνει ενώ η φιάλη του οχήματος σύμφωνα με ταπιστοποιητικά του ΚΤΕΟ, είναι χωρητικότητας 42 λίτρων, ο υπάλληλος του βενζινάδικου τον προμήθευσε με 44,5 λίτρα…!

Αντιλαμβανόμενος την απάτη και ρωτώντας τον υπάλληλο πως γίνεται, ενώ η χωρητικότητα της φιάλης να είναι συγκεκριμένη και αυτός να του χρεώνει και 3 λίτρα υγραέριο παραπάνω, από τα όρια του οχήματος, έλαβε την αποστομωτική απάντηση «η φιάλη σου είναι μεγαλύτερη… οι δικές μας αντλίες έχουν περισσότερη πίεση από τους άλλους».

Ο καταγγέλλων μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό εκείνη την ώρα καθώς, όπως υποστηρίζει άμεσα έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικό ραντεβού, δεν κάλεσε την αστυνομία και τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς στο σημείο, πλήρωσε και αποχώρησε από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «patratora.gr», δεν είναι η πρώτη φορά που για το συγκεκριμένο βενζινάδικο γίνονται καταγγελίες για αισχροκέρδεια σε βάρος των πελατών. patratora.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση