GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπαιδευτικός προέτρεψε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 50χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη εχθές στην Άρτα κατόπιν καταγγελίας μητέρας μαθη...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 50χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη εχθές στην Άρτα κατόπιν καταγγελίας μητέρας μαθητή Β' Δημοτικού, η οποία υποστηρίζει πως ο δάσκαλος του γιου της προέτρεψε τους συμμαθητές του να τον χαστουκίσουν για τιμωρία, επειδή ήταν ζωηρός την ώρα του μαθήματος.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώπιον του εισαγγελέα κατηγορούμενος για σωματική βλάβη. Ζήτησε και πήρε αναβολή της δίκης, αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το 8χρονο παιδί και ζήτησε από τους συμμαθητές του, ένας - ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωμάτευση των γιατρών αναφέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπό του.

Ο πατέρας του οκτάχρονου (που φοιτά στη β' δημοτικού), μιλώντας στο ΑΜΠΕ, είπε ότι όλα συνέβησαν την τελευταία ώρα της ημέρας και ότι η μητέρα βρήκε το παιδί με εκδορές στο πρόσωπο να κλαίει στα σκαλιά του σχολείου.

Η γυναίκα μπήκε στο κτήριο αναστατωμένη, ζητώντας να μάθει τι συνέβη στο παιδί της και συνάντησε τον δάσκαλο, ο οποίος φέρεται να της είπε: «Χτύπησαν τα παιδιά τον γιο σου κατ’ εντολήν μου. Παραφέρθηκα, σου ζητώ συγνώμη».

Αμέσως μετά, η μητέρα με τον μικρό μαθητή, πήγαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση