GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη και ανήλικα παιδιά κλέβουν μηχανάκια

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων εξαπέλυσε σε όλη τη χώρα η Αστυνομία, αλλά εκείνη που έκανε τη μεγαλύτερη...


Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων εξαπέλυσε σε όλη τη χώρα η Αστυνομία, αλλά εκείνη που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η περίπτωση δυο πιτσιρικάδων ηλικίας μόλις 15 και 14 χρόνων που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή!
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο τους δυο εμφανώς ανήλικους που επέβαιναν σε ένα μοτοποδήλατο και γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν τους ανήκε. Οι «άγουροι» κλέφτες ομολόγησαν ότι το είχαν κλέψει το ίδιο απόγευμα από τον Ίασμο Ροδόπης και δικαιολογήθηκαν ότι ήθελαν να… κάνουν βόλτα! Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
*** Δυο μηχανές μέσα σε λίγη ώρα έκλεψαν τρεις νεαροί στην Αμαλιάδα, αλλά ο 42χρονος ιδιοκτήτης της μιας τους εντόπισε σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι του και κάλεσε αστυνομικούς. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 25χρονο, ενώ οι δυο συνεργοί του πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται. Ο νεαρός ομολόγησε και την κλοπή της μοτοσικλέτας ενός 40χρονου, την οποία είχαν κρύψει σε οικοδομή της περιοχής. Οι δυο μηχανές βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ ο 25χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

*** Άλλοι δυο νεαροί ηλικίας 28 και 24 χρόνων συνελήφθησαν στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα για την οποία ο 30χρονος ιδιοκτήτης της είχε δηλώσει κλοπή λίγες ώρες νωρίτερα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
*** Στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 42χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν γάντια, ένα κλειδί και η πρόσοψη ενός ραδιο- cd που είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε διαρρήξει.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση