GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούμενη γιατί δεν πλήρωνε εργαζόμενους της η (βουλευτής της ΝΔ) Φ. Αραμπατζή. Θα αρθεί η ασυλία της;

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας της βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβ...

Η Βουλή καλείται να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας της βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή αίτημα για άρση ή μη της ασυλίας της  Αραμπατζή, καθώς σε βάρος της εκκρεμεί ποινική δίωξη για εκπρόθεσμη καταβολή αποδοχών, κατ΄ εξακολούθηση.
Σε περίπτωση, που η Βουλή αποφασίσει την άρση της ασυλίας, τότε στη συνέχεια θα ασκηθεί σε βάρος της βουλευτού ποινική δίωξη για εκπρόθεσμη καταβολή αποδοχών, κατ΄ εξακολούθηση. Σε αντίθετη περίπτωση -αν δεν αποφασιστεί, δηλαδή, η άρση της ασυλίας- η ποινική δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η κ. Αραμπατζή αντιμετωπίζει την αξιόποινη πράξη της μη εμπρόθεσμης καταβολής αποδοχών εργασιακών σχέσεων, ύψους 19.490 ευρώ, κατ΄ εξακολούθηση, κατά τη διετία 2009-2011. Η βουλευτής ενεπλάκη στην υπόθεση αυτή μετά από μηνύσεις δύο εργαζομένων κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «Σερραΐκά ΜΜΕ – Τηλεοπτικός Σταθμός Δίκτυο».

4 σχόλια

  1. Είναι η σύζυγος του πρώην Βουλευτή και Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, 15 Ιαν 2014 - 9:43:00 μ.μ, είναι πρώην σύζυγος και κόρη του γνωστού εκβιαστή-εκδότη του Σερραϊκού Θάρρους Θανάση Αραμπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον σουταρε τον Μαγκριωτη για να γινει βουλευτης. Από τη φατσα την αγελαστη καταλαβαινεις και τι ανθρωπος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάγκες, όταν το μουνί διψάει για εξουσία και δύναμη, όχι απλώς καράβι, Παρθενώνες ολόκληρους σέρνει στο βουνό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση