GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με Μητροπολίτη στην Αρκαδία! [video]

Μετά το ξέσπασμα του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμία, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού στην εκδήλωση της αδελφότητας Δημη...


Μετά το ξέσπασμα του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμία, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού στην εκδήλωση της αδελφότητας Δημητσανιτών στην Αθήνα, ο...
ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε περί πολιτικής και Χριστιανισμού.

Να θυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε για άλλη μια φορά παλιάνθρωπο τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Διαμαντόπουλο «που ξεφτίλισε με τις πράξεις του την Ορθοδοξία και το Άγιο Δισκοπότηρο», ενώ ζήτησε από τους Έλληνες ορθόδοξους ψηφοφόρους «να κάνουν πρώτα το Σταυρό τους πριν ρίξουν τη ψήφο τους στην κάλπη», λέγοντας στην ουσία να μην ψηφίσουν όσους δεν είναι Χριστιανούς.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γιάννης Κουνέλης σε δήλωση του στο kalimera-arkadia.gr υποστήριξε ότι "δεν κάνουν τον παπά τα ράσα" και ότι είναι σοβαρότατο λάθος να ταυτίζεται η θρησκεία με την πολιτική και ιδιαίτερα στις μέρες μας.

"Τέτοιες απόψεις μας γυρίζουν στο μεσαίωνα" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "οι έλληνες πολίτες είμαστε βέβαιοι ότι θα γυρίσουν την πλάτη τους σε τέτοιες φρικιαστικές αντιλήψεις".

kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  1. Καλα κανουν οι αρχιπαπαδες και λενε ο,τι θελουν!
    Ειναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, η ανεργια ΔΕΝ τους αγγιζει, ο ΜΙΣΘΟΣ τους (που τον πληρωνουν ΟΛΟΙ οι φορολογουμενοι ΚΑΙ οι Αθεοι) σταθερος που μαζι με τα "τυχερα" τους φτανουν σε πολλαψηφια νουμερα!
    Αλλα και οι πολιτικοι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ δεν βρεθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ το μισθο των ιεροπαπαδων απο το Δημοσιο!
    Μια τοσο ΑΠΛΗ κινηση, οπως π.χ. σε αλλες χωρες καθε ενας δηλωνει σε ΠΟΙΑ εκκλησιας θα παει το παρακρατουμενο ποσοστο απο την φορολογικη του δηλωση που προοριζεται για θρησκευτικους σκοπους.
    Ετσι αλλος λεει Καθολικος, αλλος λεει Ορθοδοξος αλλος λεει Πεντηκοστιανος κλπ., κλπ., Εδω περα θεωρειται ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι ΟΛΟΙ πρεπεινα πληρωνουμε τους αρχιπαπαδες!
    Αφου λοιπον εχουν τοσους πιστους, ας ΜΑΖΕΥΟΥΝ απο εκεινους τον μισθο τους!
    Μεχρι να γινει αυτο, ο καθε ενας στερημενος, ακοινωνητος, ατεκνος, φιλαργυρος, μισογυνης, καλοφαγας, τεμπελοσκυλο, τσιγκουνης, καλοπερασακιας, κοπριτης θα μπορει εκ του ασφαλους να λεει ο,τι θελει!
    Η ΣΙΩΠΗ μας προς απαντηση!!
    Διοτι εαν σε λακτισει ενας γαϊδαρος, εσυ θα γυρισεις να του κανεις το ιδιο;!
    ΟΧΙ !
    Το ιδιο λοιπον να κανουμε και τωρα: Μακρια απο την καθε/οποια μαυριλα που ταιριαζει με τον εσωτερικο τους ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση