GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ράιτ μπορεί ήδη να θεωρείται παίκτης του ΠAO

Ο Ζακ Ράιτ μπορεί ήδη να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε... τη λύση της συνεργασίας ...

Ο Ζακ Ράιτ μπορεί ήδη να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε... τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό (με βοσνιακό διαβατήριο) γκαρντ.

«Ο Ζακ Ράιτ και ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς δεν αποτελούν πλέον μέλη της Μπάμπεργκ. Ο Ράιτ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει για ένα χρόνο, μετακινείται άμεσα στον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ φιλοξενείται και δήλωση του προπονητή του συλλόγου, Κρις Φλέμινγκ, με αιχμές για την παρουσία του παίκτη και την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός τον είχε... διεκδικήσει και νωρίτερα.

«Είχαμε αποκτήσει τον Ράιτ για βασικό γκαρντ, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον ζήτησε για δεύτερη φορά, οι δύο πλευρές συμφωνήσαμε πως μία αλλαγή θα ήταν προς όφελος όλων. Του ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε ο Αμερικανός τεχνικός.

Ο Ράιτ αναμένεται στην Αθήνα άμεσα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16 από την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Ο 29χρονος άσος (1,88μ.) αναδείχθηκε παίζοντας στο Ρέθυμνο, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Φέτος έχει 10,2 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα είχε 6,6 πόντους, 3,4 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ, ενώ στο Eurocup έχει 10,5 πόντους, 4,8 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση