GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου ο Τσουμάγκας

Με μία επιστροφή και τρία αγωνιστικά προβλήματα αναχωρεί την Παρασκευή η ΑΕΚ για την Κρήτη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Άγι...


Με μία επιστροφή και τρία αγωνιστικά προβλήματα αναχωρεί την Παρασκευή η ΑΕΚ για την Κρήτη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Νικόλαο.
Ο Τάσος Τσουμάγκας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Τραϊανό Δέλλα. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ρενάλντο Ράμα (για προληπτικούς λόγους μετά το τροχαίο που είχε την Τρίτη), ο Νίκος Αργυρίου (που αποχώρησε με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και ο Βασίλης Τσεβάς (που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις).
Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Κρήτη μετά την προπόνηση της Παρασκευής που έχει οριστεί για τις 12:30, περιλαμβάνονται οι: Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Τσιρίλο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Παληαρούτας, Κάτσικας, Ρόβας, Σταθάκης, Πεταυράκης και Τζανετόπουλος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση