GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στρατηγείο της Λάρισας ο Γάλλος υπουργός Άμυνας

Την ικανοποίησή του για τον επαγγελματισμό των στελεχών των κρατών μελών που συμμετέχουν στην επάνδρωση του Ελληνικού Στρατηγείου Επ...


Την ικανοποίησή του για τον επαγγελματισμό των στελεχών των κρατών μελών που συμμετέχουν στην επάνδρωση του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της ΕΕ (ΕΣΕΕΕ) στη Λάρισα και ιδιαίτερα των Ελλήνων, εξέφρασε ο υπουργός “Αμυνας της Γαλλίας Jean- Yves Le Drian, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Στρατηγείο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υπουργός “Αμυνας της Γαλλίας είχε συνάντηση με τον επιχειρησιακό διοικητή, Γάλλο στρατηγό Philippe Ponties, από τον οποίο ενημερώθηκε επί των επιχειρησιακών δυνατoτήτων του Στρατηγείου, των τρεχουσών επιχειρήσεων και την πρόοδο των διαδικασιών όσον αφορά στη σχεδίαση της επιχείρησης της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συναντήθηκε με τους επικεφαλής των διευθύνσεων του ΕΣΕΕΕ.
«Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, απαιτείται ταχεία και αποφασιστική αντίδραση» δήλωσε ο Γάλλος Στρατηγός Philippe Ponties.
Τον Γάλλο υπουργό “Αμυνας υποδέχθηκε ο επιτελάρχης του ΕΣΕΕΕ ταξίαρχος Χρήστος Δρίβας και συνοδευόταν από υψηλόβαθμα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας Ελλάδας και Γαλλίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση