GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο ματς στο Τορίνο

Μπορεί να τις χωρίζουν έξι θέσεις και 27 πόντοι στη βαθμολογία, αλλά το Γιουβέντους-Τορίνο θα είναι πάντα ντέρμπι. Η «Γηραιά Κυρία» που...

Μπορεί να τις χωρίζουν έξι θέσεις και 27 πόντοι στη βαθμολογία, αλλά το Γιουβέντους-Τορίνο θα είναι πάντα ντέρμπι. Η «Γηραιά Κυρία» που βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Ρόμα αλλά με παιχνίδι περισσότερο δεν θέλει να δώσει άλλα… δικαιώματα στους «τζιαλορόσι». Κιελίνι, Πέπε και Βούτσινιτς θα λείψουν για τους «μπιανκονέρι», ενώ η συμπολίτισσα «γκρανάτα» απέχει ελάχιστα από τις θέσεις του Europa League.

Η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια με τον Τοροσίδη να παίρνει τη θέση του τραυματία Μαϊκόν και τους Ντοντό, Μπαλτσαρέτι και Τότι επίσης εκτός πλάνων. Οι «ροσομπλού» αναμένεται να έχουν στο βασικό τους σχήμα Κονέ και Χριστοδουλόπουλο.

Η τρίτη Νάπολι φιλοξενεί τη Δευτέρα τη Τζένοα, η τέταρτη Φιορεντίνα δοκιμάζεται στην έδρα της Πάρμα, ενώ η Ίντερ υποδέχεται την Κάλιαρι και η Μίλαν αναμετράται με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική

Σάββατο 22/2
Μπολόνια-Ρόμα (21:45)

Κυριακή 23/2

Λιβόρνο-Βερόνα (13:30)
Κιέβο-Κατάνια (16:00)
Ίντερ-Κάλιαρι (16:00)
Σαμπντόρια-Μίλαν (16:00)
Ουντινέζε-Αταλάντα (16:00)
Γιουβέντους-Τορίνο (16:00)
Λάτσιο-Σασουόλο (21:45)

Δευτέρα 24/2

Πάρμα-Φιορεντίνα (20:00)
Νάπολι-Τζένοα (22:00)
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση