GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Ήφαιστος για την Κύπρο

Του Π. Ηφαιστου. Εαν εμείς εισέλθουμε σε μια διαδικασία κατάργησης της...


Του Π. Ηφαιστου.

Εαν εμείς εισέλθουμε σε μια διαδικασία κατάργησης της...

Κυπριακής Δημοκρατίας, ή και την καταργήσουμε σε μερικούς μήνες, οι δικές μας τεκτονικές – στρατηγικές πλάκες θα σχιστούν σε βαθμό που δεν μπορούμε να το φανταστούμε.

Διότι ο καθέίς διεθνής δρών σκέφτεται με όρους δικών του στρατηγικών συμφερόντων. Επομένως απο την στιγμή που θα παύσει η Κυπριακή Δημοκρατία να ελέγχει τον κυπριακό χώρο, συνομιλιτής για τον γεωοικονομικό και γεωπολιτικό χώρο της Κύπρου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Αναμένουμε οτι ολοι οι δρώντες εφόσων δούν οτι η Κυρπιακή Δημοκρατία καταργείται, θα αρχίσουν να συνομιλούν με την Τουρκία πλέον ως τον κάτοχο του χώρου -γεωοικονομικού και του γεωπολιτικού – και επομένως θα έχουμε αναπόδραστα μια αλλαγή κοσμογονική θα έλεγα γεωστρατηγικών σχεδίων πάρα πολλών κρατούντων της περιοχής συμπεριλαβανομένου και του Ισραήλ.

Το Ισραήλ θεωρούσε οτι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ανεξάρτητη, μπορεί να συνάψει συμφωνίες μαζί της. Πλέον θα ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

Είμαστε μπροστά σε εξελίξεις πολιτικές, πολιτειακές, και στρατηγικές, και εμείς στην Αθήνα υπνώτουμε.

Οι πολίτες θα πρέπει να αντισταθούν στην κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην ομηρία ενός εκ. Ελλήνων που είναι εκει, στην απώλεια ενός μεγάλου γεωπολιτικού χώρου, και βεβαίως στην παγίδευση του Ελλαδικού κράτους για πάρα πολλά χρόνια μέχρι να εξοντώσουν τους Κύπριους απο εκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση