GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σήκωσαν» ακόμη και τη… λεκάνη της τουαλέτας!

Εκτός από ολόκληρο τον… ελαιώνα του, που προφανώς σκοπεύουν να μεταφυτεύσουν, άρπαξαν ακόμη και τα είδη υγιεινής από το σπίτι! Οι ά...


Εκτός από ολόκληρο τον… ελαιώνα του, που προφανώς σκοπεύουν να μεταφυτεύσουν, άρπαξαν ακόμη και τα είδη υγιεινής από το σπίτι!
Οι άγνωστοι δράστες έβγαλαν προσεκτικά από τα σημεία όπου ήταν φυτεμένα τα 100 ελαιόδεντρα του θύματος! Αλλά δεν έμειναν εκεί, καθώς διέρρηξαν την αποθήκη του κτήματος και άρπαξαν τα ποτιστικά μηχανήματα, διάφορα γεωργικά εργαλεία και την γεννήτρια ηλεκτροφωτισμού.
Καθώς το αγρόκτημα είναι απομονωμένο και δεν υπήρχαν γείτονες για να τους δουν, οι δράστες δεν έχασαν την ευκαιρία να διαρρήξουν και το εξοχικό του 60χρονου και να «σηκώσουν» ό,τι ήταν δυνατό να μεταφερθεί και κυρίως τα είδη υγιεινής, μεταξύ των οποίων τη… λεκάνη της τουαλέτας, τον νιπτήρα και τον καθρέφτη του μπάνιου! Αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων πήραν αποτυπώματα ελπίζοντας ότι θα τους οδηγήσουν στους θρασύτατους διαρρήκτες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση