GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχουμε επίγνωση τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης γνωρίζει καλά τη δύσκολη κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φοβάται και δήλωσε αποφασισμένος μαζί με τους πα...


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης γνωρίζει καλά τη δύσκολη κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φοβάται και δήλωσε αποφασισμένος μαζί με τους παίκτες και τους συνεργάτες του να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
«Σε μια δύσκολη στιγμή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο τιμόνι εγώ και οι συνεργάτες μου. Θα προσπαθήσω εγώ και τα παιδιά να συνεχίσουμε. Έχουμε πλήρη επίγνωση το τι πρέπει να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαι πλέον προπονητής της ομάδας και τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει αυτή η πορεία που θέλουμε να κάνουμε θα είμαστε εδώ», ανέφερε.
Παράλληλα δεν ξέχασε τον Αργύρη Πεδουλάκη. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Αργύρη γι’ αυτά που πρόσφερε στην ομάδα, γιατί πέρα από όσα πρόσφερε στην ομάδα ήταν και είναι φίλος», τόνισε.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είχε αμφιβολίες όταν του ζητήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Ο χρόνος και τα περιθώρια ήταν πολύ λίγα. Όταν έχεις δεύτερη σκέψη, πάει να πει ότι δεν πιστεύεις σε κάτι. Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να πάμε μέχρι το τέλος».
Ερωτηθείς αν το σοκ της αλλαγής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Θα δείξει. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα, η διοίκηση θέλει να κρατήσει στο υψηλότερο επίπεδο την ομάδα και αυτό έχουμε υποχρέωση να κάνουμε».
Όσο για το τι σκοπεύει να αλλάξει αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό, είπε: «Όλοι έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Η ομάδα ήδη έχει κάποια καλά στοιχεία και στόχος είναι να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα περισσότερη ταχύτητα και μεγαλύτερο σκορ. Το θέμα είναι τι προλαβαίνουμε να κάνουμε. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Θα δουλέψουμε και θα πάμε στο ματς με την Εφές».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση