GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλείται να βρει λύσεις ο Σα Πίντο

Σε πολλά προβλήματα καλείται να βρει λύσεις ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ενόψει της εντός αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνι...


Σε πολλά προβλήματα καλείται να βρει λύσεις ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ενόψει της εντός αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Θεραπεία την Πέμπτη ακολούθησαν οι Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης και Βερόν, κλινήρης παραμένει ο Μίρνες Σίσιτς, ενώ νοκ-άουτ τέθηκε και ο Χρήστος Μπούρμπος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.
Δεν υπάρχουν άσχημα νέα, όμως, για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς είδε τον Σήφη Δασκαλάκη να ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα.
Τέλος, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στημένες φάσεις, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στις 10:00 το πρωί στο ΒΑΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση