GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε στο φως τη συμφωνία»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέ...


Τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας συμφωνίας, η οποία από ό,τι διάβασα στη Realnews, εμπεριέχει και την παραίτηση της Ελλάδας από την απαίτηση για κούρεμα του χρέους. Αυτό εξήγγειλε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος παίζει καθυστέρηση στο θέμα του κατοχικού δανείου», είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε:
«Φαίνεται ότι είναι και αυτό κομμάτι της συμφωνίας»
Σύμφωνα με τον κ. Παππά, «δεν υπάρχει προετοιμασία εδάφους. Ο κ. Βενιζέλος είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Εδώ θα πρέπει να έχουμε το ξεκαθάρισμα της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν είναι κάποιος σχολιαστής ή κάποιος που εμφανίζεται στην πολιτική πιάτσα ως γνωστός του κ. Σαμαρά».
«Εμείς δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης. Αν δεν είναι αυτή να βγουν να το διαψεύσουν οι αρμόδιοι», είπε.
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «φαίνεται ότι η κυβέρνηση εδώ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Διότι αποκαλύφθηκε το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Σαμαρά, το οποίο θα έχει και την απελευθέρωση των απολύσεων και την κατάργηση των τριετιών. Απλά το κρατάνε για μετά τις εκλογές».
«Αυτό το πράγμα εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Θα κάνουμε τα πάντα όσα επιτάσσει, επιβάλλει και μας δίνει δικαίωμα η λειτουργία της Δημοκρατίας, ως αξιωματική αντιπολίτευση για να έρθει αυτή η συμφωνία στο φως», ανέφερε.
«Και με βάση αυτή τη συμφωνία», συμπλήρωσε, «και όχι διαφορές ακροβασίες λεκτικές και διανοητικές οι οποίες ακούγονται τελευταία, να αποφασίσει ο ελληνικός λαός».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση