GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλέντι κέφι και χορός, στην εκδήλωση για τα Κούλουμα

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην εκδήλωση για τα Κούλουμα, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητι...


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην εκδήλωση για τα Κούλουμα, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (ΔΟΠΠΑΜ) στο κέντρο Νίδα στα Λινοπεράματα.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, το κρασί έρεε άφθονο, τα Σαρακοστιανά εδέσματα ήταν πεντανόστιμα, το γλέντι με τον Νεκτάριο Σαμόλη, τον Μιχάλη Αλεφαντινό και τους συνεργάτες τους, κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα σωματεία του δήμου Μαλεβιζίου
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης αντάλλαξε ευχές για καλή Σαρακοστή με τον κόσμο, συζήτησε μαζί του και στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να διατηρούνται τα ήθη και τα έθιμα του τόπου αναλλοίωτα.

1 σχόλιο

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση