Περιουσία αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί, σύμφωνα με την... ετήσια έρευνα το...
Περιουσία αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί, σύμφωνα με την... ετήσια έρευνα του αγγλόφωνου «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, «The National Herald». Ανάμεσα σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τουλάχιστον δεκαπέντε ομογενείς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έρευνα δείχνει ότι πρόκειται για επιχειρηματίες, επιστήμονες και επενδυτές από κάθε κλάδο και τομέα. Όπως επισημαίνεται, η ελληνική ομογένεια της Αμερικής είναι η δεύτερη σε οικονομική επιφάνεια και ευρωστία εθνικότητα ανάμεσα στην πανσπερμία που συγκροτεί το μωσαϊκό της αμερικανικής κοινωνίας, ενώ είναι η πρώτη στην παιδεία και στη μόρφωση.
Στη συνέχεια αναφέρεται ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα τα οποία είναι πολύ γνωστά στην Ομογένεια, και άλλα όχι, ενώ αρκετά ήταν στον κατάλογο και τα περασμένα χρόνια.
Η ομογενειακή εφημερίδα δημοσιεύει τον κατάλογο με όλα τα ονόματα των πενήντα ομογενών, την ηλικία τους, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς κλάδους που δραστηριοποιούνται, καθώς και το χρηματικό ποσό της συνολικής περιουσίας τους.
Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι:
Οικογένεια Χασιώτη - Λίλυ Χασιώτη-Μπέντα, Τζον Κατσιματίδης, Τζον Πολ Ντετζόρια, Τζορτζ Αργυρός, Μάικλ Τζαχάρης, Πίτερ Πίτερσον, Τζορτζ Λογοθέτης, Ντιν Μητρόπουλος, Ευστάθιος Βαλιώτης, Αλεξ Σπανός, Κώστας και Τομ Καρτσώτης, Τεντ Λεόνσης, Τζον Κάλαμος, Τζορτζ Μάρκους, Τζορτζ Μπεχράκης, Γιώργος Σακελλάρης, Τζον Παγιάβλας, Πίτερ Αγγελος, Τζον Παπατζόν, Σωτήριος Βαχαβιώλος, Βασίλειος Σταυρόπουλος, Ευάγγελος Τσακόπουλος, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Αριάννα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον, Ανδρέας Λιβέρης, Τζον Λυκουρέντζος, Τίνα Φέι, Τζέιμς Γιαννόπουλος και Ρίτα Γουίλσον.
Το σάπιο πολιτικό-διαπλεκόμενο σύστημα πολιτικών τζακιών και μεγαλοκαναλαρχών- μεγαλοεκδοτών έριξε τα τελευταία αγκίστρια του για να πιαστούν αιώνια ψάρια, οι ψηφοφόροι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔημιούργησε πλαστά κόμματα του συστήματος και του μνημονίου, υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες, αχυρανθρώπους των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα, και ξέρει ότι τα ΖΩΑ, τα πρόβατα,θα ξεγελαστούν πάλι, με την ευγενική καθοδήγηση καναλιών, εφημερίδων και ίντερνετ.
Μοιράζει ψίχουλα ( που θα τα πάρει πίσω με τους νέους φοβερούς φόρους στα εισοδήματα - δεν ισχύει κανένα αφορολόγητο και φοροαπαλλαγές - και στα ακίνητα και στα αυτοκίνητα ) γιατί μας θεωρούν ΖΩΑ και ΠΡΟΒΑΤΑ, ότι θα είμαστε μια ζωή υποχείριά τους που θα μας σέρνουν να ψηφίζουμε ότι μας σερβίρουν. Κάθε ψήφος σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Σγουρό, Μπουτάρη, Καλαφάτη, Τζιτζικώστα, Ιωαννίδη ( και σε όλους τους υποψηφίους, επίσημους ή ανεπίσημους, της ΝΔ και της ΕΛΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ ) θα σημάνει νέα χαράτσια σε ακίνητα και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, απολύσεις και αύξηση της ανεργίας και μετανάστευση στο εξωτερικό.
Κάθε ψήφος στη ΝΔ, στην βενιζελοΕΛΙΑ, στο ΠΟΤΑΜΙ και στη ΔΗΜΑΡ θα σημάνει ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας εξετεύλισε,μας χρεοκόπησε, μας άφησε άνεργους και νεόπτωχους, χωρίς εκπαίδευση και δημόσια υγεία, θα συνεχίσει ατιμώρητα να λεηλατεί το δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της χώρας. Είμαστε τόσο ΖΩΑ που να μη βλέπουμε ότι διαλύθηκε η μεσαία τάξη και έχει μείνει ένα 10% κομματόσκυλων και διαπλεκομένων και σκλάβων των πολιτικών τζακιών /κοτζαμπάσηδων που περνά καλά και το 90% είμαστε ΔΟΥΛΟΙ τους ;
Οι εκλογές στις 18 Μαίου και 25 Μαίου είναι η τελευταία μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ που μας ρήμαξαν και ζήσουμε πιο ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Τα παιδιά μας είναι ΑΝΕΡΓΑ ή μετανάστες ! Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Όχι ψήφο στα σάπια κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ). Να ψηφίσουμε υποψηφίους και κόμματα που φοβούνται και τρέμουν, όπως ο Σύριζα, οι ΑΝΕΛ των Καμμένου- Μαριά- Δημαρά, ΚΚΕ και Χ.Α, για να τους στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε τα 30 χρόνια ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ και τα 4 χρόνια ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΦΟΡΩΝ και ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ. Αν ψηφιστούν ξανά, το επόμενο στάδιο είναι να πάρουν ΟΛΑ τα ΑΚΙΝΗΤΑ και τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των Ελλήνων. Είμαστε τόσο ΜΑΚΑΚΕΣ που θα τους ξαναπιστέψουμε ;
Και προσοχή : πριν ψηφίσετε, να πάτε στο λογιστή σας να σας πει πόσα θα πληρώσετε για το εισόδημα και τα ακίνητα/αγροτεμάχια, κάντε και την εκκαθάριση δήλωσης για τον παππού και τη γιαγιά για να ξέρουν τι θα πληρώσουν,και μετά να δούμε αν θα τους ψηφίσουν.