GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινέζικη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia!

Την ώρα που τα σενάρια γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ με 239 επιβα...

Την ώρα που τα σενάρια γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ με 239 επιβαίνοντες, είναι ανοιχτά, δημοσίευμα υποστηρίζει ότι κινεζική οργάνωση βρίσκεται πίσω από την υπόθεση.Η άγνωστη Ταξιαρχία Κινέζων Μαρτύρων, φέρεται πως έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα σε Κινέζους δημοσιογράφους στο οποίο υποστήριζε ότι ευθύνεται για την εξαφάνιση του αεροπλάνου, χωρίς ωστόσο να παρέχει περαιτέρω στοιχεία για την πτήση MH370.Στη συνέχεια, αναφέρεται πως ο αποστολέας γράφει: «Εσείς σκοτώνετε έναν από την ομάδα μας, τότε εμείς σκοτώνουμε 100 ως αντίποινα».Παρόλα αυτά οι τοπικές αρχές της Μαλαισίας ισχυρίζονται πως το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποια αρρωστημένη φάρσα και επομένως ούτε η οργάνωση να υφίσταται, ούτε να κρύβεται κάποιο μέλος της πίσω από την υπόθεση του αεροσκάφους.Αντιθέτως, λέγεται πως η επιστολή είχε σκοπό να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα στους Ουιγούρους και τους Κινέζους Χαν, λίγες ημέρες από το αιματηρό περιστατικό με την επίθεση με μαχαίρι σε κινεζικό σιδηροδρομικό σταθμό, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 29 ανθρώπων.Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος των τοπικών αρχών δήλωσε πως το email εστάλη από ανώνυμη υπηρεσία, η οποία είναι δύσκολο να εντοπιστεί.
Στις ΗΠΑ οι φωτογραφίες και τα βιομετρικά στοιχεία
Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι αρχές της Μαλαισίας που συγκέντρωσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ κατά κύριο λόγο, έδωσαν όλα τα στοιχεία στις υπηρεσίες ασφαλείας στων ΗΠΑ. Εκεί πρόκειται να εξεταστούν και τεθούν προς διασταύρωση, ενώ οι φόβοι πως τρομοκρατικό χτύπημα κρύβεται πίσω από την «εξαφάνιση» του μοιραίου Boeing των malaysia Airlines εντείνονται.
Πρόκειται για φωτογραφίες και βιομετρικές πληροφορίες που αφορούν στους δύο επιβάτες που εξακριβωμένα πλέον επιβιβάστηκαν στην πτήση ΑΗ370 με κλεμμένα διαβατήρια, αλλά και στοιχεία που αφορούν άλλους «ύποπτους» επιβάτες.

Εξετάζεται ακόμη η ταυτότητα ενός ατόμου γνωστού ως «κύριος Άλι», που φέρεται να είναι αυτός που έδωσε τα εισιτήρια στους επιβάτες με τα κλεμμένα διαβατήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση