GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Cameron Diaz: «Η ζωή αρχίζει στα 40!»

Ενώ μερικοί δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται τη μέρα των γενεθλίων τους, καθώς θα «φορτωθούν» άλλον ένα χρόνο η Cameron Diaz έχει ...



Ενώ μερικοί δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται τη μέρα των γενεθλίων τους, καθώς θα «φορτωθούν» άλλον ένα χρόνο η Cameron Diaz έχει μια δική της κοσμοθεωρία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα χρόνια μετά τα 40, καθώς, όπως λέει τότε αρχίζει η ζωή.
Όπως εξομολογήθηκε μιλώντας στην Oprah Winfrey, η Cameron Diaz ξύνπησε την ημέρα των γενεθλίων της και σκέφτηκε «Η ζωή τώρα αρχίζει. Αυτό είναι!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 41χρονη, είχε μία ανοικτή συζήτηση με την Oprah Winfrey για την υγεία, την ομορφιά και το να γερνά κανείς όμορφα. «Όλες κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και βλέπουμε αυτές τις αλλαγές, σκεπτόμενες “Τι είναι αυτό” » λέει.
Ωστόσο, η ηθοποιός σημειώνει ότι έχει συμφιλιωθεί με το ότι μεγαλώνει. «Είναι κάτι βαθμιαίο και μαθαίνεις τον εαυτό σου και βλέπεις τον εαυτό σου και ξεκινάς να ζεις με αυτό που είσαι καθώς προχωράς», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση