GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δικαιοσύνη "μίλησε" για 31χρονο που ευθύνεται για το θάνατο 18χρονης από ναρκωτικά

Σε ποινή φυλάκισης 6,5 χρόνων καταδίκασε 31χρονο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο οποίος κατηγορείτο για τον θάνατο 18χρο...



Σε ποινή φυλάκισης 6,5 χρόνων καταδίκασε 31χρονο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο οποίος κατηγορείτο για τον θάνατο 18χρονης στην περιοχή του Ρίου, στις 10 Απριλίου του 2007.

Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρο έκθεση με ενδεχόμενο δόλο, ενώ η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα με τη δυνατότητα της έφεσης.

Ο άνδρας κατηγορείτο ότι έδωσε ναρκωτικά χάπια και στη συνέχεια έκανε ένεση ηρωίνης στην 18χρονη, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πεθάνει από πνευμονικό οίδημα, παραμένοντας για 12 ώρες αβοήθητη.

Οι συγγενείς της 18χρονης υποστήριξαν ότι ο άνδρας κάλεσε στο σπίτι του την κοπέλα, που είχε ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και της έκανε ένεση ηρωίνης με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να πεθάνει.

Ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με την κοπέλα δύο χρόνια και ότι ήταν συστηματική χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ανέφερε δε, ότι το μοιραίο βράδυ η κοπέλα είχε πάει σε σπίτι κοινού γνωστού τους και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και ο ίδιος δεν ευθύνεται για το θάνατό της.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *