GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελθόν από την Apple o Greg Christie

Παρελθόν θα αποτελέσει από την Apple ο Greg Christie μέχρι το τέλος του 2014 καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την συνταξιοδότησή του...



Παρελθόν θα αποτελέσει από την Apple ο Greg Christie μέχρι το τέλος του 2014 καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την συνταξιοδότησή του σήμερα μετά από αρκετές βδομάδες εσωτερικών διαβουλεύσεων.

Ο Christie μπορεί να μην ακούγεται συχνά έξω από την Apple αλλά είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχουν δουλέψει ποτέ στο κομμάτι της αισθητικής εμφάνισης στο iOS και OS X και ένας από τους εφευρέτες του περίφημου ‘slide to unlock’. Επικεφαλής της ομάδας του Christie θα είναι από εδώ και στο εξής ο Jony Ive, o οποίος έχει αναλάβει την γενικότερη στρατηγική κατεύθυνση στο UI μετά τον διωγμό του Scott Forstall.

«Ο Greg σχεδίαζε να συνταξιοδοτηθεί αργότερα μέσα στο 2014 μετά από σχεδόν 20 χρόνια εργασίας στην Apple», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Έχει συνδράμει σημαντικά στα προϊόντα της Apple και έχει χτίσει μία ομάδα που έχει εργαστεί στενά με τον Ive πολλά χρόνια».

Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Christie ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ive και για αυτό «συνταξιοδοτήθηκε» από την Apple τώρα σε μια επανάληψη μπορούμε να πούμε της ιστορίας με τον Forstall.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ευσταθεί σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που αναφέρουν ότι η απόφαση του Christie ήταν καθαρά δική του και για προσωπικούς λόγους.

euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση