GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσσηνία: Κλοπιμαία και όπλα σε σπίτι φυγόποινου

Η σύλληψη ενός 33χρονου φυγόποινου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για ...


Η σύλληψη ενός 33χρονου φυγόποινου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, απέδειξε ότι εξακολουθούσε να διαπράττει συστηματικά διαρρήξεις στην Μεσσηνία.
Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον φυγόποινο στο σπίτι του σε χωριό της Κυπαρισσίας και του πέρασαν χειροπέδες με σκοπό να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας για να γίνει εκτελεστή η ποινή που του είχε επιβληθεί. Τελικά, όμως, πήρε την… πρωτιά ο αντίστοιχος εισαγγελέας στην Καλαμάτα.
Και αυτό γιατί στο σπίτι του 33χρονου κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, επτά φυσίγγια και μία φυσιγγιοθήκη που του στοίχησαν την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, αλλά και πλήθος από ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, ποδήλατα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού έχουν κλαπεί.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση