GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούν επικίνδυνη λησταρχίνα στον Τύρναβο

«Λυτούς και δεμένους» έχουν βάλει οι αστυνομικοί στον Τύρναβο Λάρισας για να εντοπίσουν μια αδίστακτη νεαρή λησταρχίνα που χτύπησε ά...


«Λυτούς και δεμένους» έχουν βάλει οι αστυνομικοί στον Τύρναβο Λάρισας για να εντοπίσουν μια αδίστακτη νεαρή λησταρχίνα που χτύπησε άγρια μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν εκείνη την έπιασε στα πράσα τη στιγμή που είχε εισβάλει στο σπίτι της.
Ήταν μέρα – μεσημέρι όταν η 92χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού αιφνιδίασε την δράστιδα που είχε τρυπώσει στην κατοικία της από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και έψαχνε τα συρτάρια της αναζητώντας χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Ωστόσο, η γριούλα δέχθηκε αμέσως επίθεση από την άγνωστη νεαρή.
Η λησταρχίνα την χτύπησε βάναυσα εξουδετερώνοντας την αντίστασή της και συνέχισε να ερευνά τους χώρους του σπιτιού, χωρίς όμως να βρει κάτι αξίας για να κλέψει. Έτσι, βλέποντας ότι η 92χρονη είχε αρχίσει να συνέρχεται και να καλεί σε βοήθεια, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση