GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλυπητήρια των κομμάτων για τον θάνατο της Άννας Πολλάτου

Τη θλίψη του για την τραγική απώλεια της ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, Αννας Πολλάτου, εκφράζει...


Τη θλίψη του για την τραγική απώλεια της ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, Αννας Πολλάτου, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το Τμήμα Αθλητισμού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Αννας Πολλάτου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και στην αθλητική οικογένεια», γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον άδικο θάνατο της Άννας Πολλάτου, μίας νέας κοπέλας που έφυγε πάνω στην ακμή της, ενώ είχε ήδη προλάβει να προσφέρει τόσα στην πατρίδα μας. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά της», δήλωσε για τον θάνατο της Αννας Πολλάτου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος..
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση