GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρέτησε ο Τζόρβας

Έκλεισε ο κύκλος του Αλέξανδρου Τζόρβα στον Απόλλωνα. Ο διεθνής γκολκίπερ πραγματοποίησε χθες την... τελευταία του προπόνηση μ...



Έκλεισε ο κύκλος του Αλέξανδρου Τζόρβα στον Απόλλωνα. Ο διεθνής γκολκίπερ πραγματοποίησε χθες την... τελευταία του προπόνηση με την ομάδα, καθώς πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και δεν θα παραμείνει για την επόμενη σεζόν, μιας και στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού.

Ο 32χρονος άσος βρίσκεται πλέον κι επίσημα σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης», με το πιθανότερο σενάριο στην παρούσα φάση να είναι η επιστροφή του στο εξωτερικό. Για την ώρα, πάντως, ξεκουράζεται κι ελπίζει την ερχόμενη Παρασκευή να ακούσει το όνομά του στην 23άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το στόμα του Φερνάντο Σάντος.

Στο μεταξύ, μέχρι την Τρίτη περιμένει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης την απάντηση του Ερασιτέχνη στην αντιπρόταση που κατέθεσε για τα πλάνα του για την επόμενη ομάδα (αλλά και το μίσθωμα του γηπέδου της Ριζούπολης) ελπίζοντας πως θα είναι καταφατική και θα πάρει στα χέρια του τις μετοχές.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση