GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι καθαρίστριες πρέπει να γυρίσουν στη δουλειά τους τώρα!"

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του, στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών... Παρά ...



Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του, στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών...
Παρά την απόφαση των δικαστηρίων ο Στουρνάρας και ο Θεοχάρης δεν εκτελούν, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, την προσωρινά εκτελεστή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που διέταξε την άμεση επιστροφή στα πόστα τους των απολυμένων καθαριστριών.
Παρά την ταξική φύση της αστικής δικαιοσύνης, οι κυβερνώντες αποδεικνύουν πόσο την υπολογίζουν. Αν καποια απόφαση δεν τους είναι αρεστή απλά δεν την εφαρμόζουν.
Περιμένουν ένα άλλης σύνθεσης δικαστήριο να συμμορφωθεί προς τις άνωθεν υποδείξεις.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει, σκληρούς αγώνες μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες για το δικαίωμα στη δουλειά που είναι πλέον ταυτόσημο με το δικαίωμα στη ζωή.
Οι κάθε λογής εφήμεροι υπουργοί πρέπει να καταλάβουν ότι όσο αυτοί θα ματαιοπονούν αγωνιζόμενοι να διασώσουν το σαπιοκάραβο που λέγεται καπιταλιστικό σύστημα, τόσο οι εργαζόμενοι μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, θα παλεύουν για το χτίσιμο μιας κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, υλικές και πνευματικές.

kinimadenplirono.eu

1 σχόλιο

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση