GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. διακινητές μεταναστών

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, κοντά στη σήραγγα Δωδώνης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κατσικά, δύο διακ...



Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, κοντά στη σήραγγα Δωδώνης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κατσικά, δύο διακινητές, ένας... 22χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών. Παράλληλα, συνελήφθησαν οκτώ υπήκοοι Συρίας (έξι άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 34 ετών).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στα οποία, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο, οι διακινητές μετέφεραν συνολικά οκτώ μετανάστες, προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στο εξωτερικό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι μετανάστες παρελήφθησαν από τους διακινητές το πρωί της ίδιας ημέρας (05-05-2014) από την Αθήνα, με τελικό προορισμό την Ιταλία, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ έκαστος, ως αμοιβή στους διακινητές.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των υπηκόων Συρίας κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

1 σχόλιο

  1. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΑ ΖΩΥΦΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!!!

    Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σήμερα:

    "Η Ουκρανία υφίσταται τη ρωσική επεκτατικότητα".

    (Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ STATE DEPARTMENT, Η CIA ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ!;!;!)

    Αυτό, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Βενιζέλου στο Κίεβο και τις χαιρετούρες του, με τους Ναζί απογόνους του Στεπάν Μπαντέρα και τον πλήρη εναγκαλισμό του αισχρού Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά στην αγκαλιά της Μέρκελ και των ΗΠΑ,

    ΔΕΙΧΝΕΙ (πέρα από τον αντι-ρωσισμό και τη ρωσοφοβία) τον ανθελληνισμό πλέον του σημερινού επαίσχυντου, δοσιλογικού, ραγιάδικου, δουλοπρεπούς, αμερικανο-γλείφτικου ελληνικού κατεστημένου καθεστώτος των διαπλοκο-κινούμενων Βενιζέλου, Σαμαρά, Γιωργάκη!!!

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα γυρνούσαν στον τάφο τους, μ' αυτούς τους δοσίλογους πρακτορίσκους της ΣΙΑ, που κρατάνε τώρα τα ηνία της χώρας τους!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση