GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα μείνει σε απόμακρο ξενοδοχείο στη Λαμία ο Αντώνης Σαμαράς...

Τη Λαμία πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων του, σε μια προσπ...

Τη Λαμία πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων του, σε μια προσπάθεια να στηρίξει έτσι και τον υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννη.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι το ξενοδοχείο που επελέγη για να μείνει ο κ. Σαμαράς είναι το Fthia, το οποίο...

13 σχόλια

  1. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο. Οι πιο αγανακτισμένοι,όμως, μπορεί να ψηφίσουν τον Παναγιώταρο της Ελλ. Αυγής.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας. Ψήφους θα πάρει από πολλούς οργισμένους ο Κούζηλος της Ελλ. Αυγής.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα (αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, άρα κι αυτός πρέπει να καταψηφιστεί την Α'΄Κυριακή ),ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ. ΚΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ
    ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣΣΗΝΙΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΑΝΤΣΤΕΚΟΝΤΕ. Η ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ σίγουρα θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση. Ο Βενιζέλος πήγε στη Θεσσαλονίκη και βούλιαξε ο Λευκός πύργος...

    Ν.Δ ..12% ...Ελιά χωρίς Λάδι 2%, με Λάδι ίσως 3, Ελιά σε ελαιοτριβείο 0,01%...

    Το 80% του Ελληνικού ΛΆΟΥ δεν εμπιστεύεται της δημοσκοπήσεις έρευνα Πανεπιστημίου έλεγε ο δημοσκόπος στο ΣΚΑΙ στην Εκπομπή για της εκλογές της Σία Κοσιώνη την κυριακή το βράδυ 11-5-2014..

    Όμως ο μεγάλος Μιχελάκης είπε το ωραίο {και εμείς κάνουμε δημοσκόπησης η ΟΝΕΔ πήρε 50% στα πανεπιστήμια }...Οι άνθρωποι Η είναι παντελώς ηλίθιοι, Η νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να μας--σας περνάνε για ΗΛΊΘΙΟΥΣ...

    Θα φάνε τέτοιο χαστούκι που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και πως να το πάρουν; με 20.000 ευρώ το μήνα και αφορολόγητα θα μου πείτε!!!

    Ακόμα και οι Ευρωπαίοι δανειστές μας αρχίζουν και τους κυνηγούν, {πως ζητάτε φόρους βόρειας Ευρώπης με μισθούς 500 ευρώ;} Έτσι του ΛΈΝΕ και τα κρύβουν τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥ--ΔΟΥ--ΠΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί τα δοσίλογα λαμόγια, οι καταστροφείς της χώρας, ο κωλοτούμπας Σα(χλα)μαράς και το παχύδερμο Βενιζέλος, κάνουν τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ;;;;

    Απάντηση: Γιατί φοβούνται, τα άθλια λαμόγια, ότι θα είναι μόνο τρεις κι ο κούκος!!!!

    (Δες τη συγκέντρωση Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου δεν μπόρεσε να γεμίσει ούτε ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ!
    Στο λαιμό να του κάτσει του χοντρού του PSI, η αυτοκτονία του 57-χρονου ομολογιούχου Σαλονικιού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σταθερότητα στις αποφάσεις είναι συχνά απλό δείγμα βλακείας... Δείχνει ανικανότητα να σκεφθείς το ίδιο πράγμα δυο φορές...

    Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος πρέπει να έχει στιγμές που να θέλει να φτύσει τις χούφτες του, να σηκώσει τη μαύρη σημαία και να {κόψει μερικά λαρύγγια}

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ--ΕΛΙΕΣ-ΠΟΤΑΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΆΝΟΙΞΗ ΣΤΗΣ 18-ΚΑΙ 25 ΜΆΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν νομίζεις πως Δημοκρατία είναι αυτό που σου
    φύτεψαν στο μυαλό..."τέσσερα χρόνια καναπές
    και μιά μέρα κάλπη"...
    ε!! τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος.


    Αν νομίζεις πως θα σε "βγάλουν" από την Κρίση ΑΥΤΟΙ που σ΄έχωσαν σ΄αυτήν...
    ε!! τότε είσαι αδιόρθωτος.

    Αν νομίζεις πως στο "χείλος του γκρεμού"βρέθηκες τυχαία και χωρίς Οδηγούς...
    ε!! τότε είσαι αξιολύπητος.

    Αν νομίζεις πως έχεις "κοινά συμφέροντα" με ΟΣΟΥΣ
    έχουν εξοχικά και διαμερίσματα στις Λόντρες και
    στα Μανχάταν...
    ε!! τότε είσαι Ανόητος.

    Αν εμπιστεύεσαι ΑΥΤΟΥΣ που μοιράζουν τον Πλούτο
    υπέρ των...Πλουσίων και ότι απομένει το χαρίζουν
    στους Ξένους...
    ε!! τότε είσαι και πολύ Μαλάκας.

    Αν πιστεύεις πως άλλαξαν μυαλά και Ταξικούς
    Προσανατολισμούς ΑΥΤΟΙ που φορολογούν
    τα 17 ευρώ μεροκάματο...
    ε!! τότε είσαι και πολύ Ηλίθιος.

    Αν επιθυμείς για πρωθυπουργούς τους Ράϊχενμπαχ
    και Τόμσεν, με βοηθούς τους Σαμαρά/Βενιζέλο...
    δεν έχεις παρά να τους ψηφίσεις.
    Μετά...μπορείς να πας να πνιγείς!!

    Μόνο έτσι θα...τελειώσουν τα Βάσανά σου!!

    Η μονταζιέρα: Τ.Χατζση, Ν. Ευαγγελατου..Γ.Αυτια..και όλων αυτόν τον παπαγάλων ..λενε για ΤΟΝ Γλεζο!!!και για της 40.000 εισόδημα η 100.000 ..ξέρει κάνεις πολλούς να έχουν τέτοιο καθαρό εισόδημα σήμερα!! ΌΧΙ ΜΕ ΤΕΚΜΉΡΙΑ!!!! ΑΛΛΑ οι αλήτες δεν λένε του ΣΚΑΙ του ΜΕΚΑ ..ΟΤΙ σήμερα φορολογούν τον κόσμο από πρώτο ΕΥΡΩ και αν δεν έχεις !!! σου βάζουν ΤΕΚΜΑΡΤΑ και σε γαμούν γαιτι εχεις .....ένα σπίτι 60.τμ. και ένα αμαξάκι 600κ.κ.β...

    ΜΕ Αυτά και αυτά ... να σου πάλι η χρυσή ΑΥΓΉ.... Η Ευρώπη θα πρέπει να ΜΆΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ είναι παντού κριμένη με την μάσκα της δημοκρατίας...η ΛΥΣΗ!!!!μετά της 25 Μάιου που θα έλθουν τα εκκαθαριστικα .. πολλοί θα πουν στο διάολο και ο Τουρισμό σας τα πεζούλια μας να σώσουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ,

    ΕΣΤΕΙΛΑΝ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ),

    ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην αποκάλυψη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος λειτούργησε ως πρόθυμο δεκανίκι της ευρωπαϊκής Δεξιάς υπέρ της ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου προχωρούν σήμερα οι Financial Times, συμπληρώνοντας το ιστορικό παζλ της ευρωπαϊκής κρίσης....

    Η σημερινή αποκάλυψη γίνεται στο πλαίσιο του πρώτου μέρους μιας σειράς ρεπορτάζ των Financial Times, που αποκαλύπτουν τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες όταν οι ηγέτες πάσχιζαν να σώσουν το ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική δημοσιογραφική έρευνα μηνών που φέρει την υπογραφή του Peter Spiegel, ενός εκ των πλέον σημαντικών δημοσιογράφων της ευρωπαϊκής ηπείρου.

    Παραθέτω το επίμαχο απόσπασμα από τις διεργασίες των Καννών, μετά την πρόταση για το δημοψήφισμα:

    Εν αγνοία του Ν. Σαρκοζί και της Α. Μέρκελ, τηλεφώνησε στον Α. Σαμαρά, τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ξενοδοχείο του πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Γνώριζε ότι εκείνος ήθελε απεγνωσμένα να αποφύγει το δημοψήφισμα.

    Ο Α. Σαμαράς του είπε ότι τώρα ήταν πρόθυμος να συνυπογράψει σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ - κάτι που επιμελώς απέφευγε επί μήνες, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρωθυπουργία.... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΦΟΣ ΣΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟ--ΛΑ..ΝΟΥ ΔΟΥ

    Ο Μπαρόζο κάλεσε το συμβούλιό του και στελέχη της Κομισιόν στη σουίτα του στο Hotel Majestic Barrière για να χαράξει στρατηγική. Αποφάσισε ότι δεν θα έλεγε στον Ν. Σαρκοζί ή στην Α. Μέρελ για εκείνη τη συνομιλία, αλλά σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν σε εκείνη τη σουίτα, ξεκίνησε τη συζήτηση για πιθανά ονόματα τεχνοκρατών που θα μπορούσαν να πάρουν τα ηνία από τον Παπανδρέου σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το πρώτο πρόσωπο που είπε ο Μπαρόζο ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. Σε μία εβδομάδα, ο Λ. Παπαδήμος ανέλαβε καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρατηρώντας τον Ε. Βενιζέλο μερικές ώρες αργότερα, ο Μπαρόζο είδε την ευκαιρία. Ο Ν. Σαρκοζί έκλεισε τη συνάντηση διαβάζοντας ξανά το σχέδιο των έξι σημείων, είπε στον Παπανδρέου να επιστρέψει στην Αθήνα και να «πάρει μία απόφαση» και ο Μπαρόζο πήρε τον Βενιζέλο στην άκρη.

    «Πρέπει να σκοτώσουμε αυτό το δημοψήφισμα» του είπε. Ο υπουργός Οικονομικών συμφώνησε σχεδόν αμέσως. Το τέλος του δημοψηφίσματος θα ήταν επίσης το τέλος του Παπανδρέου.

    Μετά από κάποια σύντομα σχόλια στον Τύπο όπου είπε ότι «το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα κρίνει την παραμονή ή μη της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ», ο Παπανδρέου πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Στο αυτοκίνητο, γύρισε στον Ε. Βενιζέλο και του είπε ότι τα πράγματα δεν είχαν πάει τόσο άσχημα όσο φοβόταν. Ο Ε. Βενιζέλος ήταν δύσπιστος. Κατά την πτήση προς Αθήνα, ενώ ο Γ. Παπανδρέου κοιμόταν, ο Βενιζέλος ενθαρρύνθηκε από την παραίνεση του Μπαρόζο και είπε σε έναν βοηθό του να συντάξει μία δήλωση που θα κοινοποιούσε με την προσγείωση του αεροπλάνου, στις 4:45 π.μ. της Πέμπτης. «Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος».

    Το δημοψήφισμα του Παπανδρέου είχε πεθάνει. Όπως και η πρωθυπουργία του.

    Αυτό που οι Financial Times κυρίως αποκαλύπτουν είναι ότι με πρωτοβουλία του Μπαρόζο, η ευρωπαϊκή Δεξιά φρόντισε μέσα σε λίγα 24ωρα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα σχέδιο ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού ενός κράτους-μέλους, μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσε με μια πρόταση του.

    Το ακόμα χειρότερο είναι ότι στο σχέδιο αυτό συνέδραμε καθοριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αδιαφόρησε για τη χώρα και την κυβέρνηση που θεωρητικά υπηρετούσε και επέλεξε να συμμαχήσει με τη συντηρητική Ευρώπη για την ανατροπή Παπανδρέου.

    Αντιλαμβάνομαι ότι όροι όπως «προδοσία», «αποστασία» και «πραξικόπημα» χαλάνε τη σούπα της σταθερότητας και του καθωσπρεπισμού της κυρίαρχης κυβερνητικής αφήγησης αλλά μόνο αυτές μπορούν να περιγράψουν το τι συνέβη τότε στις Κάννες εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.

    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με κανονικά ΜΜΕ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα ήξερε σήμερα που να κρυφτεί. Στην Ελλάδα όμως συνεχίζει να ζητά την ψήφο σας υπέρ του...Μάρτιν Σουλτζ για να τα βάλει με τη συντηρητική Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση