GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊνμάγερ: "Οι αιματηρές εικόνες από την Οδησσό μας έδειξαν ότι απέχουμε μόλις λίγα βήματα από το πόλεμο"

Η Ουκρανία βρίσκεται κοντά στον πόλεμο, προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ σε συνεντεύξεις το...



Η Ουκρανία βρίσκεται κοντά στον πόλεμο, προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ σε συνεντεύξεις του που δημοσιεύονται σήμερα σε τέσσερις ευρωπαϊκές εφημερίδες.
«Οι αιματηρές εικόνες από την Οδησσό μας έδειξαν ότι απέχουμε μόλις λίγα βήματα από μια στρατιωτική σύγκρουση», δήλωσε ο Σταϊνμάγερ προς τις εφημερίδες Ελ Παΐς, Λε Μοντ, Λα Ρεπούμπλικα και Γκαζέτα Βιμπόρζα. Πρόσθεσε πως η σύγκρουση έχει ενταθεί σε σημείο «που πριν από λίγο καιρό δεν θεωρούσαμε δυνατό».
Το γερμανικό ΥΠΕΞ προειδοποίησε επίσης σήμερα τους Γερμανούς να μην ταξιδεύουν στην Κριμαία, την οποία η Ρωσία προσάρτησε από την Ουκρανία το Μάρτιο, και επανέλαβε μια προηγούμενη οδηγία να αποφεύγουν τις ανατολικές περιοχές.
Το υπουργείο πρόσθεσε πως συνιστά να μην γίνονται ταξίδια στην ανατολική και τη νότια Ουκρανία. Κάλεσε επίσης τους γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν αυτές τις περιοχές και τόνισε πως οι δημοσιογράφοι κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση