GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιγκς: Μετά τον Ολυμπιακό ήθελα να συνεχίσω

Πρώτο θέμα είναι σε όλη την Αγγλία η τελευταία παράσταση ως ποδοσφαιριστής του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος έγινε πρώτος προπονητής-παίκτη...


Πρώτο θέμα είναι σε όλη την Αγγλία η τελευταία παράσταση ως ποδοσφαιριστής του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος έγινε πρώτος προπονητής-παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ».
Μάλιστα, ο τύπος στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Ουαλός θα αποτελέσει το… δεξί χέρι του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» την επόμενη σεζόν.
Ο 41χρονος άσος, πάντως, εξήγησε πως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αν και ήταν κοντά στην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να εξετάσω σοβαρά τι θα κάνω όσον αφορά την καριέρα μου. Υπήρξαν φορές τη φετινή σεζόν που είχα την αίσθηση ότι δεν θα ήταν σωστό για μένα να παίξω και την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, μετά από άλλα παιχνίδια, όπως η νίκη επί του Ολυμπιακού, ένιωσα την ανάγκη να συνεχίσω και τη νέα χρονιά», ανέφερε αρχικά ο Γκιγκς και πρόσθεσε:
«Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να λάβω υπ’ όψιν, αν μη τι άλλο, βεβαίως, να συζητήσω το θέμα και με τον νέο προπονητή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση