GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: «Ανοικτή» η αγορά - Απεργούν οι Εμποροϋπάλληλοι

Κανονικά λειτουργούν από το πρωί σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου της Πάτρας, ωστόσο αρκετοί είνα...



Κανονικά λειτουργούν από το πρωί σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου της Πάτρας, ωστόσο αρκετοί είναι οι εμποροϋπαλληλοι που είπαν «ΟΧΙ» στην εργασία την Κυριακή συμμετέχοντας στην 24 απεργία που έχει προκυρήξει ο κλάδος του για σήμερα με αφορμή την λειτουργία των εμπορικών.
Στην Πάτρα οι εργαζόμενοι που δεν προσήλθαν σήμερα στην εργασία τους συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην συμβολή του με την οδό Μαιζώνας, πραγματοποιώντας απεργιακή συγκέντρωση.

Η ανακοίνωση των Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας:
Η ΟΙΥΕ, με απόφαση της Διοίκησής της, προκηρύσσει 24ωρη Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, την Κυριακή 4 Μάη 2014.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος των Εμποροϋπαλλήλων της Πάτρας σε ανακοίνωσή του:

Πριν από μόλις τρείς (3) εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων (13/4), τα μαγαζιά άνοιξαν.

Χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την Κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες!

Τα καταστήματα, με ελάχιστες περιπτώσεις, δεν δούλεψαν. Οι καταναλωτές έκαναν βόλτα και όχι ψώνια.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΗ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΑΙΖΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 10.30



Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού-Εμπορικού Κέντρου:

Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας ανακοίνωσε ότι σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου τα καταστήματα μέλη του, θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος του κράτους. Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας κήρυξε απεργία για την Κυριακή 4 Μαΐου, αντιδρώντας για μια ακόμα φορά στο άνοιγμα των καταστημάτων και υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας ομοσπονδίας εμποροϋπαλλήλων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, «πριν από μόλις τρείς εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων, τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες.

Τα καταστήματα, με ελάχιστες περιπτώσεις, δεν δούλεψαν. Οι καταναλωτές έκαναν βόλτα και όχι ψώνια.»
patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση