GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν στην Αλβανία δύο Έλληνες τραγουδιστές με 63,5 κιλά μαριχουάνα! [photos]

Η είδηση κάνει τον γύρο των Αλβανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα αναφέρουν πως η σύλληψη των δύο τραγουδιστών που είχαν κ...

Η είδηση κάνει τον γύρο των Αλβανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα αναφέρουν πως η σύλληψη των δύο τραγουδιστών που είχαν κρύψει στο αυτοκίνητό τους 63,5 κιλά μαριχουάνα είναι μια μεγάλη επιτυχία της Αλβανικής αστυνομίας!
Συγκεκριμένα ο Π. Κ και η Α. Β ελληνικής υπηκοότητας που εμφανίζονται σε νυχτερινό μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, μετέβησαν στην Αλβανία για μια εμφάνιση σε κλαμπ των Αγίων Σαράντα. Ο 27χρονος τραγουδιστής αρχικά συνελήφθη από τις αρχές οι οποίες κάνοντας φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό του διαπίστωσαν ότι είχε κρύψει παντού, περίπου 63.5 κιλά μαριχουάνας.
Την επόμενη ημέρα η αστυνομία συνέλαβε και την Α. Β ως συνεργό του. Η συνεργασία τους ανακαλύφθηκε από ειδικές μεθόδους έρευνας, όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, η οποία διενεργήθηκε από το τμήμα καταπολέμησης ναρκωτικών του Αργυροκάστρου.
Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν σε 95 ξεχωριστά πακέτα σε διάφορα μεγέθη, τα οποία ήταν κρυμμένα στο σασί του οχήματος και στο δάπεδο του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου καθώς όμως και σε πολλά άλλα σημεία. Οι δύο τραγουδιστές αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση