GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όσοι πιστεύουν πως είναι αναντικατάστατοι κάνουν τεράστιο λάθος»

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Γιόακιμ Λεβ, δήλωσε πως δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του ...


Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Γιόακιμ Λεβ, δήλωσε πως δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ εναντίον της Πορτογαλίας.
Στις 16 Ιουνίου τα «πάντσερ» θα ξεκινήσουν τις μουντιαλικές τους υποχρεώσεις, κόντρα στην ομάδα που κέρδισε η εθνική μας ομάδα το 2004 και κατέκτησε το Euro. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως έχει κατά νου τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, παρά ταύτα θα περιμένει μέχρι και την ύστατη στιγμή για την τελική ενδεκάδα που θα παρατάξει.
«Έχω στο μυαλό για το πώς θα παίξουμε, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα την τελική μου απόφαση. Όσοι πιστεύουν πως είναι αναντικατάστατοι κάνουν τεράστιο λάθος», είπε αρχικά: «Οι θερμοκρασίες δεν ευνοούν καμία ομάδα και γι’ αυτό δεν θα παίζουμε πάντα την ίδια ώρα», συμπλήρωσε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση