GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο τρώγοντας σκύλους (Φωτογραφίες)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν οι Κινέζοι το θεριν...


Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν οι Κινέζοι το θερινό ηλιοστάσιο.

Για ακόμα μία χρονιά, η Κίνα γιορτάζει καταναλώνοντας κρέας σκύλων τους οποίους θανατώνουν κατά εκατοντάδες. Την ίδια ώρα, την… τιμητική τους σε αυτό το ιδιαίτερο τραπέζι έχουν: έντομα, ερπετά και άλλα κατοικίδια ζώα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν ξεκίνησε λίγο πρόωρα φέτος τις ετοιμασίες φοβούμενοι τις αντιδράσεις των ακτιβιστών που κάθε χρόνο προσπαθούν να ματαιώσουν το βίαιο αυτό έθιμο.
Οι ίδιοι εκτιμούν πως η κατανάλωση σκύλου τους βοηθά να μείνουν «γεροί» τον χειμώνα την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η κατανάλωση των συγκεκριμένων τετράποδων συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία αφού δεν είναι εμβολιασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση