GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι σε μπελάδες για μικροκλοπές

Για μια βερμούδα και μια μπλούζα που του «γυάλισαν» αλλά δεν είχε χρήματα να τις πληρώσει, βρέθηκε για τα καλά μπλεγμένο ένα ανήλικο...


Για μια βερμούδα και μια μπλούζα που του «γυάλισαν» αλλά δεν είχε χρήματα να τις πληρώσει, βρέθηκε για τα καλά μπλεγμένο ένα ανήλικο αγόρι που προσπάθησε να ανανεώσει την καλοκαιρινή του γκαρνταρόμπα κλέβοντας όσα του έλειπαν!
Ο 17χρονος μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα κατάστημα αλυσίδας αθλητικών ειδών του Αγρινίου, πρόβαρε αυτά που του άρεσαν και, χωρίς να τα βγάλει, φόρεσε από πάνω τα… δικά του. Καθώς έβγαινε χωρίς να περάσει από το ταμείο, όμως, έγινε αντιληπτός από τους υπευθύνους του καταστήματος και ακινητοποιήθηκε. Άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον ανήλικο κλέφτη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου για τα περαιτέρω.
*** Δύο άλλοι ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κοζάνη να οδηγούν μια μοτοσικλέτα για την οποία ο 69χρονος ιδιοκτήτης της είχε δηλώσει κλοπή την περασμένη εβδομάδα. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ οι δράστες ηλικίας 17 και 16 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση